начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

издирване на нотариален акт

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

издирване на нотариален акт

Мнениеот pepib » 28 Ное 2010, 00:57

Здравейте,

наскоро почина мой родител, но се оказа че нямам нотариален акт за лозе и вила .
Изкарах си документ за наследници.
Обарнах се кам аджокат и той ми каза,че трябва да прегледа всички архиви на целия Варненски район,за да открие нотариалните актове на лозето и вилата...не мога да си представя колко време ще отнеме това издирване и колко пари ще ми коства .
Много ви моля да ми помогнете със съвет как да намеря тези документи.

сърдечно благодаря
Пепи
pepib
Нов потребител

Re: издирване на нотариален акт

Мнениеот hidden » 28 Ное 2010, 11:17

От коя година е нотариалният акт? Направете справка в служба по вписванията, по ЕГН-то на наследодатделя, ако от там не могат да го открият, се обърнете за информация към Общинска служба по земеделие, там поне би трябвало да имат информация.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Re: издирване на нотариален акт

Мнениеот pepib » 29 Ное 2010, 23:35

Много ви благодаря!
pepib
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба