начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

съседи - водопроводен проблем

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съседи - водопроводен проблем

Мнениеот Lina_st » 09 Авг 2008, 16:20

Наскоро ме сполетя водопроводен проблем, разрешаването на който изисква съдействие от съседите ми. Като за начало е необходимо всички мои преки съседи по етажите да осигурят достъп до жилищата си, за да може да бъде направен оглед от водопроводчик. Вече се сблъсквам с нежелание на някои от тях да се ангажират с решаване на проблема - не осигуряват достъп, крият се и т.н. Трябва да призная, че правната ми култура е ниска. За това наистина ще оценя, ако ме посъветвате как по легален ред да потърся разрешение на ситуацията. Предварително благодаря на всички и се извинявам, ако темата е неподходяща за тази категория на форума.
Lina_st
Нов потребител

Мнениеот TheOldMan » 10 Авг 2008, 11:22

Ами като за начало се запознайте с правилника за управление на етажната собственост: http://www.dnsk.mrrb.government.bg/zakoni/z19.pdf
Ако има законов начин за решаване на проблема ви, там ще е.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Етажна собственост