- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съседи - водопроводен проблем
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
съседи - водопроводен проблем
Наскоро ме сполетя водопроводен проблем, разрешаването на който изисква съдействие от съседите ми. Като за начало е необходимо всички мои преки съседи по етажите да осигурят достъп до жилищата си, за да може да бъде направен оглед от водопроводчик. Вече се сблъсквам с нежелание на някои от тях да се ангажират с решаване на проблема - не осигуряват достъп, крият се и т.н. Трябва да призная, че правната ми култура е ниска. За това наистина ще оценя, ако ме посъветвате как по легален ред да потърся разрешение на ситуацията. Предварително благодаря на всички и се извинявам, ако темата е неподходяща за тази категория на форума.
- Lina_st
- Нов потребител
Ами като за начало се запознайте с правилника за управление на етажната собственост: http://www.dnsk.mrrb.government.bg/zakoni/z19.pdf
Ако има законов начин за решаване на проблема ви, там ще е.
Ако има законов начин за решаване на проблема ви, там ще е.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|