начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Въпрос за етажна собственост

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за етажна собственост

Мнениеот subeva » 06 Ное 2008, 17:55

Здравейте,

има ли право домоуправител на блок, в който притежавам апартамент, но не обитавам, да изисква от мен да плащам такса за портиер?
Според ПУРНЕС тези разходи се разпределят между обитателите.
Предварително благодаря!
subeva
Нов потребител

Re: Въпрос за етажна собственост

Мнениеот lisela » 08 Ное 2008, 15:38

Здравейте и аз искам да попитам нещо собственик съм на 1/2 част от къща която е в окаяно състояние искам да направя основен ремонт за да мога да живея там но другия собственик отказва да плати половината какво мога да направя
lisela
Нов потребител

Мнениеот mishi_83 » 08 Ное 2008, 16:49

Да го осъдите :wink:
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!

В. Коняхин
mishi_83
Потребител

Мнениеот lisela » 10 Ное 2008, 17:10

Добре аз ще го осъдя ама той ми заявява най категорично че няма пари за ремонти и съм сигурна че наистина няма по принцип мога да покрия основния ремонт на къщата но се притеснявам след като я направя ще се нанесе и той
lisela
Нов потребител

Мнениеот Trapped » 10 Ное 2008, 17:49

Срещу някакви си там 40-50 лв. /пари за електрически крушки/ доста адвокати биха ви изготвили документаа, който ще ви реши проблемите. Посетете някой от тях:)
http://www.lawsbg.com
Аватар
Trapped
Потребител

Мнениеот lisela » 10 Ное 2008, 19:30

Ще го направя просто исках да съм сигурна че има начин да се оправи положението благодаря все пак
lisela
Нов потребител

Назад към Етажна собственост