Здравейте,
има ли право домоуправител на блок, в който притежавам апартамент, но не обитавам, да изисква от мен да плащам такса за портиер?
Според ПУРНЕС тези разходи се разпределят между обитателите.
Предварително благодаря!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 00:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос за етажна собственост
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Въпрос за етажна собственост
Здравейте и аз искам да попитам нещо собственик съм на 1/2 част от къща която е в окаяно състояние искам да направя основен ремонт за да мога да живея там но другия собственик отказва да плати половината какво мога да направя
- lisela
- Нов потребител
Да го осъдите
Присъдите на съдбата не подлежат на обжалване!!!
В. Коняхин
В. Коняхин
- mishi_83
- Потребител
Добре аз ще го осъдя ама той ми заявява най категорично че няма пари за ремонти и съм сигурна че наистина няма по принцип мога да покрия основния ремонт на къщата но се притеснявам след като я направя ще се нанесе и той
- lisela
- Нов потребител
Срещу някакви си там 40-50 лв. /пари за електрически крушки/ доста адвокати биха ви изготвили документаа, който ще ви реши проблемите. Посетете някой от тях:)
http://www.lawsbg.com
-
Trapped - Потребител
Ще го направя просто исках да съм сигурна че има начин да се оправи положението благодаря все пак
- lisela
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|