начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

имате ли представа какво е положението в Бургас

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

имате ли представа какво е положението в Бургас

Мнениеот maria » 12 Юни 2002, 14:44

Драги колеги,въпросът ми към Вас е нетрадиционен.Бих се радвала ,ако някой ми отговори стига да знае,какви свободни работни места за практикуване като юрист има в Бургас или въобще как може да се стигне до такава информация.
maria
Нов потребител

RE: имате ли представа какво е положението в Бургас

Мнениеот az » 13 Юни 2002, 17:34

Hihik...ama ti ne znaesh li che tova e pochti zasekretena ot VSS informacija? Nachinat da se doberesh do neja e mnooogo slojen, ama tapoto e che i az ne go znaja...ako trjabva da sam chesten i az tarsja takova info...uspeh
az
Младши потребител

RE: RE: имате ли представа какво е положението в Бургас

Мнениеот miami30 » 14 Юни 2002, 19:24

Ne znaja kakvi sa vazmojnostite za rabota v Burgas,no spe6no tarsia lekzii po Nakazatelno i po Ve6tno pravo/ot redovno ili zado4no obu4enie/-Burgaski svoboden universitet.
miami30

RE: RE: RE: имате ли представа какво е положението в Бургас

Мнениеот maria » 17 Юни 2002, 11:33

не ти трябват лекции.Вземи учебника на Боянов -"Вещно право " и учи от там.Това е най-хубавия учебник за студенти.Подволи ми да се изкажа по този начин ,защото съм изчела почти всичко на тази тема,а и лекторите си водят лекциите по него. А по накацателно право просто научи закона.Друго не ти трябва.Не ,че е възможно ,но... :) Успех.
maria
Нов потребител

RE: RE: RE: имате ли представа какво е положението в Бургас

Мнениеот milen » 02 Юли 2002, 17:11

мммм, ако много ти се задълбочава с наказателното - има три малки (наистина - колкото книжлетата от библиотека Галактика, ако си спомняш) томчета с практика. а по вещно - бих казал, че "Ново вещно право" на П. Венедиков е супер!
milen
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ