начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Какво предлага закона

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Какво предлага закона

Мнениеот kolevast » 03 Дек 2011, 11:29

Пабота на 4 /четири часа/,имам трудов договор,но очаквам да бъда съкратена поради свиване на обема на работа,при тези условия аз нямам право да се регистрирам и на трудовата борса,ще ми останат броени месеци до навършване на 60 год., без трудов и осигурителен стаж,имам ли право сама да внасям осигуровки и под каква форма.
С уважение;Стоилка Колева
kolevast
Нов потребител

Re: Какво предлага закона

Мнениеот dommo1 » 23 Яну 2012, 01:16

ако не ви достига осигурителен стаж за пенсия и сте висшистка, може да си купите такъв за времето на следването - като си платите осигуровките.. иначе може да се самоосигурявате, но трябва да имате участие в някое дружество или да се регистрирате като лице, упражняващо свободна професия...
dommo1
Младши потребител

Назад към Осигурително право