- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 4
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 4
and this is exactly what we're talking about Нали помниш poli , просто една песен и две три хубави думи
спокойна нощ , че станало 2 часът и утре пак ще съм като Шива- обувайки се мием зъби
спокойна нощ , че станало 2 часът и утре пак ще съм като Шива- обувайки се мием зъби
-
aron_davidov - Потребител
Търпение ?(E, щом казваш ) Че аз тук се ограмотих музикално дето се вика И тъй като стана дума- благодаря и от мен .
-
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
emilgrigorov, с вашето видео ме подсетихте за едно друго подобно, но много любимо.
- sunnyset
- Потребител
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Мислех ,че е една от най-хубавите български песни на ФСБ, но съм грешал била италианска в оригинал
.....и тази също не е българска ,пък ми е любима от детството
.....и тази също не е българска ,пък ми е любима от детството
- apfel
- Активен потребител
Днес е много хубав празник! Нека да ни донесе много здраве, светлина и късмет! На именниците - наздраве!
- nk7702n
- Старши потребител
Ехаааааа, колко много романтика ... От мен - приятна почивка на почиващите, а на работещите - бодро настроение и по - малко проблеми през работното време!
- nk7702n
- Старши потребител
И една песен , която съм сигурен, че не я знаете
абе хубаво нещо е цветето - пълни сърце ,ама не пълни компот ( манталитет )
и преди да съм започнал да хваля реколата от домати(ти) да слагам песента:
Петък сутрин мина , а кючек няма ?
абе хубаво нещо е цветето - пълни сърце ,ама не пълни компот ( манталитет )
и преди да съм започнал да хваля реколата от домати(ти) да слагам песента:
Петък сутрин мина , а кючек няма ?
-
Аз лично съм доволна от днешния ден, така че, мога да поиграя..
Обаче, едни наклони по пътя Пловдив - Кърджали, ги преминахме с учебната кола, ама още не се чувствам, че я владея тая кола добре. Просто много голям проблем ми е воланът. Много силно го натискам / явно от напрежение / и все клоня или към банкета, или към другата лента. Особено при днешната скорост - 70 - 80 км / ч. си беше доста рисково начинание..
П.П. Търся свежи идеи и мъдри съвети!
Обаче, едни наклони по пътя Пловдив - Кърджали, ги преминахме с учебната кола, ама още не се чувствам, че я владея тая кола добре. Просто много голям проблем ми е воланът. Много силно го натискам / явно от напрежение / и все клоня или към банкета, или към другата лента. Особено при днешната скорост - 70 - 80 км / ч. си беше доста рисково начинание..
П.П. Търся свежи идеи и мъдри съвети!
- nk7702n
- Старши потребител
И още една, която отдавна не сме слушали, за приятна вечер / да забравим лошите неща и да гледаме само напред /
- nk7702n
- Старши потребител
За тези, които харесват като мен песента :
Последна промяна nk7702n на 19 Авг 2012, 16:36, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
Разлях се тая вечер. Приятна вечер на всички!
- nk7702n
- Старши потребител
Минути за подсвиркване->
Наде, за да намесиш тая тема (шофьорлъка) в присъствието на мъже ( или половина ) значи наистина си добър слушател . Е , аз съм от по-скоро в бранша и не съм чак като онези представители, които като ги пoпиташ какъв цвят им е колата те започват от дяснята клапа на бензиновата помпа, след което минават през ранната лирика на Яворов и ако имаш късмет ще си хванеш последния автобус след като ти кажат , че е червена .
Като съвет -аз имах лош навик да не щадя спирачката , и по едно време, както карах повече извънградско , викам какво става да не е сега някакъв размножителен период на щурците , знам ли защото където и да ходех чувах едно периодично свирене Но в един прекрасен момент ,когато колата ми пропуши, разбрах , че спирачките отиват ...по ягодите
Наде, за да намесиш тая тема (шофьорлъка) в присъствието на мъже ( или половина ) значи наистина си добър слушател . Е , аз съм от по-скоро в бранша и не съм чак като онези представители, които като ги пoпиташ какъв цвят им е колата те започват от дяснята клапа на бензиновата помпа, след което минават през ранната лирика на Яворов и ако имаш късмет ще си хванеш последния автобус след като ти кажат , че е червена .
Като съвет -аз имах лош навик да не щадя спирачката , и по едно време, както карах повече извънградско , викам какво става да не е сега някакъв размножителен период на щурците , знам ли защото където и да ходех чувах едно периодично свирене Но в един прекрасен момент ,когато колата ми пропуши, разбрах , че спирачките отиват ...по ягодите
-
Това за двигателя беше върхът. Моят инструктор е много стриктен и иска всичко да знам, даже вчера ме изпитваше за това как се сваля акумулаторът, че първо трябва да се откачи от минуса, след това от плюса, а при поставянето му след зареждане - първо от плюса, след това от минуса. Само дето много ми се кара и не ми позволява изобщо да говоря : " Млъквай и карай!"
Ма, като се замисля, си е прав, защото като се разговоря, нямам спиране.
Ма, като се замисля, си е прав, защото като се разговоря, нямам спиране.
- nk7702n
- Старши потребител
|
|