начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

наследство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

наследство

Мнениеот magnoliya » 19 Май 2011, 12:41

Здравейте. Бих искала да попитам имам ли право да наследя брата на втория съпруг на първата жена на баща ми. Баща ми и първата му жена имат 1 син - починал. Първата му жена - починала. Нейният втори съпруг починал. Вече почина братът на втория съпруг, други роднини те нямат.Първо е починал втория съпруг, след него първата жена на баща ми, после заварения ми брат, последен братът на втория съпруг. Питам баща ми (или аз - това не е толкова важно)имаме ли право на наследство и защо? Благодаря
magnoliya
Нов потребител

Назад към Семейни казуси