начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

издръжка от лице в чужбина

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

издръжка от лице в чужбина

Мнениеот sharlota » 15 Мар 2011, 11:18

Здравейте!
Моля, за помощ. Имам син на 11 години-законнороден по време на брак. Баща му замина за чужбина и "изчезна" 2001 година. От тогава нито е плащал издръжка, нито се е обаждал. Разведох се-2004 година, беше ми отсъдена издръжка от 50 лв., която получавам /с малки изключения/ от държавата. На скоро разбрах, че бащата на детето се намира в Англия, живее и работи там. Какво мога да направя за да получа издръжка от него? Благодаря Ви предварително за отделеното време!
sharlota
Нов потребител

Re: издръжка от лице в чужбина

Мнениеот staikova_bosconsult » 15 Мар 2011, 12:41

Оставете координати за връзка или ми пишете на [email protected]
staikova_bosconsult
Нов потребител

Назад към Семейни казуси