![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Успех на всички!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
bogo_mil написа:TARA, blagodarya ti 4e izkazvash kompetentno i dostoino mnenie vyv foruma.Byah te pomolil da se svyrjesh s men na li4na , no ne stana rabotata///Eto mi maila i shte se radvam ako mi pishesh:
bogomil_1978@abv.bg
viktor79 написа:Здравейте колеги!
С интерес следя тази тема за дознателските конкурси и искам да попитам за Смолян има ли информация за подобен конкурс.Аз съм юрисконсулт на едно АД и искам да ме посъветвате дали да се разделя с досегашната ми работа и да подгоня досъдебното производство в лицето на дознателската длъжност.Искам да подчертая, че ми плащат заплата като на една чистачка почти, а искам да знам на дознателите колко дават!? Взех вече да съжелявам , че пропилях толкова ценно време и пари да уча, от трудните студентски години се отрази зле на родителите ми, които едвам ме издържаха.За което пък съм им благодарен и признателен!
dozn03 написа:Не знам какво разбираш под "резерви", но ако имаш предвид, че си преминал цялата процедурата, би трябвало да те назначат. При нас имаше такива кандидати и бяха назначени - 2 бр. от 01.12.2006 г. и 2 бр. през този месец. Те бяха приключили процедурата точно при промяната на закона и чакаха до сега. Предлагам ти да се поинтересуваш, ако и твоят случай е такъв.
Rommel написа:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО правоспособността трябва да е придобита към момента на кандидатстването, не впоследствие!
Може да се кандидатства само за едно място в системата, но не по постоянен адрес, поне аз това знам!
Работата е зле платена от гледна точка на осъществяваната работа, а не относително към заплатите в страната - на техния фон дори би била висока! Унизителното е, че за същата и дори по-нищожна работа при следователите, ни дават пари като за втора ръка юристи. Конкретно не мога да посоча заплатата, тъй като това е част от служебната тайна!Но при всички положения е по-висока от най-високите възнаграждения на юрисконсултите в провинцията (без сериозните фирми естествено!)
Не мисля, че в натоварените с работа управления, като моето прим. , някой от колегите се "скатава", напротив - имаме по 6-7 дежурства, доста извънреден труд извън това, и по 20-30 дела на производство, а няма да коментирам, че съм сигурен дето някои управления в София или страната доближават 50 дела на човек! Ние може да сме в унизително положение, но не сме мързеливци и некадърници, искам да подчертая ДЕБЕЛО!!! Някои хора на наше място не биха издържали и три месеца...
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта