начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

заличаване на ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

заличаване на ЕТ

Мнениеот питанка » 29 Окт 2004, 13:19

Какви документи са необходими, каква въобще е процедурата - моля подробно ако някой може да ми обясни
Благодаря!
питанка

Re: заличаване на ЕТ

Мнениеот maria 2 » 29 Окт 2004, 13:38

Виж чл. 60а от Търговския закон, където изчерпателно са изброени
случаите, в може да се поиска заличаване на ЕТ.
maria 2

Re: заличаване на ЕТ

Мнениеот донна2 » 29 Окт 2004, 14:40

заявление за заличаване до съда по регистрация,първо обаче трябва да уведомиш данъчните -чл.20 от ДПК и към заявлението да представиш доказателства ,да уведомиш НОИ чл.5 ал.8 от КСО и към заявлението да представиш доказателства /аз лично мисля ,че не е нужно чл.5 ал.8 касае ликвидация ,но ...... /,да платиш държавната такса мисля беше 10 лв
донна2

Назад към Търговско право