начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

mai4instvo

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

mai4instvo

Мнениеот marggi » 13 Яну 2008, 19:51

Zdraveite,kolegi
dnes vi pi6a za prav pat.Dosta dalgo vi 4etoh foryma i mi se stori 4e ima za6to da si pi6em i mojem da si obmenjme inmofmazia.Az sam 4etvarti kyrs pravo.IMAM EDIM VAPROS:MOGA LI DA POLY4AVAM MAI4INSKI AKO RABOTODATELIAT MI NE PLA6TA ZAPLATA A SAMO % OT OBOROTA?I AKO RE6A DA SE VODIA PRI NJKOI RABOTODATEL SAMO NA RABOTA ZARADI TOVA DA SI POLY4AVAM MAI4INSKITE,TO KAKVA SYMA TRQBVA DA VNASQM PREZ 6ESTE MESECA ZA DA MOGA DA POLY4AVAM MAI4INSKI ZA PONE ZAPLATA OT 800LV.
BLAGODARIA VI PREDVARITELNO [/b][/u][/i]
marggi
Нов потребител

Мнениеот ended » 22 Яну 2008, 16:30

ended
Нов потребител

Назад към Данъчно право