начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Как се отразява прехвърлянето на мачйнство върху пенсионер?

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как се отразява прехвърлянето на мачйнство върху пенсионер?

Мнениеот Kavlakova » 21 Яну 2008, 16:37

Здравейте, имам следното питане:
как би се отразило прехвърляне на майчинството върху пенсията на човек със следното положение:
ЧОВЕКЪТ Е БИЛ ПЕНСИОНЕР ДО НОЕМВРИ МЕСЕЦ. ТОГАВА Е НАЕТ НА РАБОТА НА ТРУДОВ ДОГОВОР. НА МЕН МИ ПРЕДСТОИ ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА ПРЕЗ ФЕВРУАРИ И БИХ ИСКАЛА ДА ПРЕХВЪРЛЯ МАЙЧИНСТОВОТО. ДЕТЕТО МИ ЩЕ СТАНЕ НА ДВЕ ГОДИНИ ПРЕЗ МАРТ 2009! КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ПРЕХВЪРЛЯ МАЙЧИНСТОВОТО НА ТОЗИ ЧОВЕК И КОГАТО ТО ИЗТЕЧЕ, ЧОВЕКЪТ СЕ ПЕНСИОНИРА ОТНОВО? ВСЪЩНОСТ ТОВА КОЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВА Е ДАЛИ ТОЗИ ПЕРИОД ОТ ОКОЛО ГОДИНА ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА РАЗМЕРА НА ПЕНСИЯТА?
Kavlakova
Нов потребител

Мнениеот double » 22 Яну 2008, 11:20

double
Нов потребител

Назад към Данъчно право