- Дата и час: 23 Ное 2024, 11:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
данък сграда и смет на ползвател след дарение на имот
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
данък сграда и смет на ползвател след дарение на имот
Дарих на децата си половината апартамент на който бях собственник след развод с бившия си съпруг , като в нотариалния акт е записано, че ми се запазва пожизнено и безвъзмезддно вещно право на ползване върху дарената 1/2 идеална част от жилището. Така собственици на този имот станаха двете ми деца с по 1/4 идеална част и баща им ,който си запази своята с 1/2 ид.част. Когато отидох в данъчната служба на община Подуене да заплатя данък стради и смет за двете 1/4 части на децата , там ме задължиха освен техните данъци да платя и за мен, като ползвател данък сгради и смет само че на цялото жилище , тъй като съм била ползвател и програмата не различавала "ползвател на половин имот" какъвто съм аз по нотариален акт. Моля посъветвайте ме как мога да се откажа от това безвъзмездно вещно право на ползване защото смятам че несправедливо ми се начислява данък при положение че всички собственици си заплащат данъците на своите ид.части , а аз трябва да плащам данъци за целия имот. Благодаря!
- 01dani
- Нов потребител
Я глезотии. Дръжте си на своето и им отперете една жалба да си сметнат като хората дължимите данъци и такси.
Вие плащате 1/2 данък сгради и и такса смет, екссъпругът ви другата половина. Децата ви в момента нищо не плащат
P.S. Не знаех, че програмистите казват кой как да плаща данъци...
Вие плащате 1/2 данък сгради и и такса смет, екссъпругът ви другата половина. Децата ви в момента нищо не плащат
P.S. Не знаех, че програмистите казват кой как да плаща данъци...
- prnedev
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|