- Дата и час: 23 Ное 2024, 11:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ОСИГУРОВКИ ЗА АДВОКАТ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
ОСИГУРОВКИ ЗА АДВОКАТ
МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КОЛКО СТРУВАТ СОЦИАЛНИ ПЛЮС ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ НА МЕСЕЦ ПРИ УПРАЖНЯВАНЕ НА АДВОКАТСКА ПРОФЕСИЯ? ВСЕКИ МЕСЕЦ ЛИ СЕ ВНАСЯТ ИЛИ В КРАЯ НА ГОДИНАТА?
- zdravkoshopov
- Потребител
Зависи за кои социални рискове се осигурявате колега.
Аз се осигурявам за всички без трудова злаполука и професионална болест и това възлиза на 75лв.Като в тази сума се включват и 7лв. за обслужване от осигурителната каса,защото нямам време сама да се занимавам.Аз плащам всеки месец,за да не ми се натрупват накрая много пари.Но има колеги,които плащат на края на годината.
Аз се осигурявам за всички без трудова злаполука и професионална болест и това възлиза на 75лв.Като в тази сума се включват и 7лв. за обслужване от осигурителната каса,защото нямам време сама да се занимавам.Аз плащам всеки месец,за да не ми се натрупват накрая много пари.Но има колеги,които плащат на края на годината.
- punisher
- Потребител
Това е ако се осигуряваш на минималното за свободна професия, като го надвишиш в края на годината равниш.
Така че предварително никой не може да ви каже колко ще внасяте годишно.
Консултирайте се със счетоводител
Така че предварително никой не може да ви каже колко ще внасяте годишно.
Консултирайте се със счетоводител
- pitasht
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|