начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

ШЕСТТЕ БРУТНИ ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ШЕСТТЕ БРУТНИ ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ

Мнениеот T.A.R.A. » 14 Фев 2008, 20:09

Колеги, интересувам се от следното нещо: в момента при пенсиониране се изплащат 6 брутни работни заплати.Масово в публичното пространство се обсъжда, че те ще бъдат премахнати.Някой има ли информация дали това ще се случи и ако да - кога?
T.A.R.A.
Потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 15 Фев 2008, 13:44

Включете се с мнение, колеги, за мой близък е, а аз изобщо никога не съм се занимавала с трудово право, освен при проф.Мръчков в студентските ми години :oops:
T.A.R.A.
Потребител

Мнениеот tati_go » 16 Фев 2008, 11:40

Въпросът няма нищо общо с правото?
Откакто се помня, преди всяка нова година се появяват слухове за премахването на тези 6 заплати и доста хора именно по тази причина се пенсионират въпреки, че някои от тях имат възможност да работят.
А по принцип въпросът е към господа депутатите-законотворци.
Аватар
tati_go
Потребител

Мнениеот T.A.R.A. » 16 Фев 2008, 17:50

Съгласна съм с вас, колега, но се надявам, че тези които се занимават с трудово право все пак ще са наясно дали има внесено предложение за изменение на КТ в някоя от комисиите или дали евентуално е минало поне на първо четене.
T.A.R.A.
Потребител

Назад към Трудово право