начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

дознание

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дознание

Мнениеот svetli4ok » 14 Апр 2005, 10:08

Колеги, знае ли някой, как точно се казва нормативният акт за прием на дознатели - по - тично ме интересува, къде е посочено, че след две неуспешни явявания, нямаш прово да кандидатстваш повече? Благодаря предварително!!!
svetli4ok
Нов потребител

Re: дознание

Мнениеот dysan » 14 Апр 2005, 10:26

Според сайта на РДВР- Пловдив това е Инструкция обявена с МЗ І - 121/31.07.2002г. Ако успееш да я откриеш, моля кажи къде е, защото аз не успях.
dysan
Нов потребител

Мнениеот svetli4ok » 14 Апр 2005, 13:01

Благодаря за информацията, обаче и аз никъде не я открих.
В сайта на МВР на раздел инструкции има публикувана само една, но е тази. Според мен няма да я намерим никъде, защото най -вероятно никъде не е публикувана.dysan написа:
svetli4ok
Нов потребител

Мнениеот sls » 14 Апр 2005, 14:01

СИГУРНО го пише и другаде,но аз прочетох в сайта на Института по психология на МВР-психологически изследвания,че ако имаш неблагоприятен резултат от психотеста можеш да се явиш отново след една година,но не повече от 2 пьти за една и сьща дльжност.
sls
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ