начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

изпълнителен лист

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

изпълнителен лист

Мнениеот димитров » 22 Апр 2005, 11:21

Добър ден на всички.
Имам един въпрос. Искането на изпълнителния лист за разноски по дело имали някаква образец или се по свободен текст.
димитров

Re: изпълнителен лист

Мнениеот Таралан Кольо » 22 Апр 2005, 11:24

Ако някой разбере за какво питаш - да ми се обади! Ще го почерпя!
Таралан Кольо

Мнениеот димитров » 22 Апр 2005, 12:03

)))
Бях ответник по дело и иска бе отхвърлен. По това дело аз съм направи разноски. Съда е осъдил ищеца на 200 лв.съдебни разноски.Как да стане това?-Нали първо се издава изпълнителен лист.
димитров

Мнениеот Таралан Кольо » 22 Апр 2005, 12:09

Молба до първоинстанционния съд за издаване на ИЛ за 200 лева. Прилагаш и копие от Решението и ДТ 3 лева.
Е, разбира се, ако Решението е влязло в сила!
Таралан Кольо

Мнениеот донна2 » 22 Апр 2005, 12:10

До Председателя на районен /окръжен съд...........

Молба

от ......../ответник/

по гр.д. №..........

Уважаеми Г-н Председател,

Моля да ми бъде издаден изпълнителен лист въз основа на съдебното решение по гр.д..№........на ........съд , в часта относно разноските .

гр..........,дата С Уважение
донна2

Назад към Взаимопомощ