- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
лесен казус
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
лесен казус
Баща ми има апартамент, който иска да ми го остави на мен. Освен мен, баща ми има още 2 деца. Искам да ви попитам, ако апартамента ми е дарен или завещан, другите деца ще могат ли да искат запазената им част от него и има ли начин така, че те да не могат да имат претенции (освен продажба, разбира се)
- openyoureyesopen
- Младши потребител
Re: лесен казус
Моето "самодейно" мнение е, че най "чисто" е чрез покупко-продажба, ще платиш няколко % повече, такса по ЗМДТ, но след това много трудно може някой да те "бара".
Иначе при другите варианти ще платиш по малко, но не е много сигурно, дали след това няма да имаш проблеми.( както казваше някой във форума "Който не потърси навреме адвокат, след това плаща за двама")
Иначе при другите варианти ще платиш по малко, но не е много сигурно, дали след това няма да имаш проблеми.( както казваше някой във форума "Който не потърси навреме адвокат, след това плаща за двама")
- ceko1969
- Младши потребител
Re: лесен казус
Адски много Ви благодаря!
- openyoureyesopen
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|