начало

ВАС отказа да спре увеличението на минималната заплата от догодина ВАС отказа да спре увеличението на минималната заплата от догодина

Изгубен нотариален акт

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изгубен нотариален акт

Мнениеот steeffi » 09 Дек 2008, 23:47

Майка ми и баща ми са разделени,апартамента е на баща ми,но нотариалниа акт е в майка ми.Взе го не знам по каква причина.Апартамента е преди брака и принципно майка ми няма дял от него.Какви са таксите за издаване на нов нотариалвн акт и може ли майка ми да направи каквато и да е сделка с апартамента при това положение?Предварително благодаря.
steeffi
Нов потребител

Re: Изгубен нотариален акт

Мнениеот jijjii2 » 10 Дек 2008, 10:49

Нов нотариален акт не Ви трябва , нужен Ви е препис, който струва няколко лева. Майка Ви не може да прави сделки. При повече усложнения редно е да се обърнете към адвокат за съдействие.
jijjii2
Нов потребител

Re: Изгубен нотариален акт

Мнениеот steeffi » 10 Дек 2008, 19:31

Благодаря за бързия и изчерпателен отговор :) Весели празници!
steeffi
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба