Придобих право на пенсия 23.12.2003 ( подал съм необходимите документи и ми беше отказана такава). След решение на ВАС (04.2006г.), ръководителя на СУСО се разпорежда пенсионен отдел да ми отпусне исканата пенсия. Надявам се, че същата ще ми бъде отпусната от датата на придобиване на правото и съответно изплатена от тази дата ( и нормално ли е да чакам повече от 2 месеца?) или ще е необходимо отново да си търся правата по съдебен ред ?
Благодаря предварително за мненията!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 18:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изплащане пенсия... помощ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Изплащане пенсия... помощ
Получих я!
- gribog
- Младши потребител
Честито, ама след 2 години ли я получи?
- e.i.t.
- Младши потребител
Да на куп от датата на придобиване на правото следва да е .
Лошото е че като се води дело , спечелиш ли го плащат ти на куп ,ама без лихвите ,а те понякога не са малко.
Лошото е че като се води дело , спечелиш ли го плащат ти на куп ,ама без лихвите ,а те понякога не са малко.
- donna
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|