начало

ВАС отказа да спре увеличението на минималната заплата от догодина ВАС отказа да спре увеличението на минималната заплата от догодина

Какво мога да направя?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Какво мога да направя?

Мнениеот tlapkov » 19 Мар 2009, 19:02

Ще опиша случая, който ме вълнува лично и моля, ако някой има мнение да ми отговори. Малко е объркано и дълго, но ще опитам да обясня:
Става въпрос за апартамента, в който живея - Стопанисваме го от 1980 г. - тогава е даден на баща ми от "Жилфонд" към фирмата, в която е работил. През 1989г. родителите ми се развеждат и съда присъжда семейното жилище на майка ми. Въпросното предприятие , в което работи баща ми се приватизира, както и апартаментите им, след което подписваме договор с новите собственици за наем, който плащаме на каса. Преди 3 години от фирмата отказаха да приемат сумата за наема без да ми дадат обяснение за причина. Ходих при адвокат и написахме молба за обяснение на причината, поради, която отказват да приемат сумата за която имам входящ номер и т.н. Трябваше да ми отговорят в тридневен срок, но ден днешен няма отговор, а и никои не се среща да говори с мен. Разбрах, че и с други колеги на баща ми се е случило така, но след време собственика идвал с ЧСИ и изгонвали живущите.
Вие какво мислите?
tlapkov
Нов потребител

Re: Какво мога да направя?

Мнениеот todorst » 25 Мар 2009, 23:01

Мисля следното: Има жилища строени от бивши соц.организации. те са тяхна собственост, но по онова време бяха дадени за стопанисване и управление на "Софжилфонд".Последната организация не е собственик има само посочените по-горе функции. След 1989 г. предприятието собственик прави със собствеността си каквото реши: т.е каквото му наредят. назначава се изпълнителен /директор/ т.е. той е изпълнител на това което му наредят. И т.т и т.н. След промените новия собсвеник си иска имота-жилището. затова го е купил. Може да ви определи такъв наем, че да се чудите къде да бягате. Защото сте изпуснали влака. По соц.време можехте да купите. Не сте. Берете си ........
todorst
Потребител

Назад към Съсобственост и делба