- Дата и час: 25 Ное 2024, 09:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Знаменити юридически мисли.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Знаменити юридически мисли. Само за пеналисти !
ахахахахаха, много сте готини, мерси !
impressed, мани го това!!! не съм ви взела за канарчета, така я намерих в нета...той виновен нито "0"-та ме притеснява, нито нищо...щото за мен, срам, несрам, математиката е нелеп спомен от преди много години !
имах си един помощник-математик в класа, с нея сключихме сделка, на контролните-тя задачите, а аз - темите по литература!
хал хабер си найн и до днес!!!
impressed, мани го това!!! не съм ви взела за канарчета, така я намерих в нета...той виновен нито "0"-та ме притеснява, нито нищо...щото за мен, срам, несрам, математиката е нелеп спомен от преди много години !
имах си един помощник-математик в класа, с нея сключихме сделка, на контролните-тя задачите, а аз - темите по литература!
хал хабер си найн и до днес!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Уважаеми колеги, само на мен ли ми се струва, че т'ва недоразумение на природата Николов пише НЕВЕРОЯТНИ, НЕСВЪРЗАНИ ГЛУПОСТИ?
Изобщо ви се чудя как може да се забавлявате за сметка на момчето? Не виждате ли, че човека има нужда от внимание, понеже страда от някакви (необясними за мен, тъй като не съм специалист) заболявания.
Моля ви се, не го окуражавате. Според психолозите поддържането на заблудата, в която се намират лицата с отклонена психична картина само влошава същата.
Изобщо ви се чудя как може да се забавлявате за сметка на момчето? Не виждате ли, че човека има нужда от внимание, понеже страда от някакви (необясними за мен, тъй като не съм специалист) заболявания.
Моля ви се, не го окуражавате. Според психолозите поддържането на заблудата, в която се намират лицата с отклонена психична картина само влошава същата.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Иване, аз съм пък Connoisseur in wine. Разминаваме се.
- advokat__nikolov
Декан, да не се чувстваш самотен? Включи се в темата да си спамим.
Декан, разкажи ми за себе си. Ще ти улекне. В сигурни ръце си.
Декан, разкажи ми за себе си. Ще ти улекне. В сигурни ръце си.
- advokat__nikolov
Деки, ти му казваш-за доктор си, той ти отговаря-аз съм и доктор, бе....отпусни се!!!!!
УДЖАС!!!
УДЖАС!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Както казва Висарионович -"Нет человек, нет проблем, ест человек, ест проблем"
Или както казваше учителят ми по история: малко контакти-малко конфликти, много контакти, много конфликти.
Декан, това за поддържането на заблудата не е страшно, там нещата не зависят от околните много-много. Проблемът е друг-че тези неща са заразни
Лютивизмът, адв. николовизмът, адв. иванизмът - все явления от значим световен мащаб, които събуждат подсъзнателни изчанчвания и психични пандемии на форумно и мегасветовно ниво
В случая с Николов, другото име е "лигавня"
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
advokat__nikolov, за мое щастие изобщо не съм самотен. На всичкото отгоре половинката е психотерапевт.
Не искам да се допитвам до нея точно какво е състоянието ти, защото взима доста скъпо. Дори и аз не мога да си позволя сеанс.
Желая ти успех. Аз си лягам, че утре рано ще ходя за шарани.
Не искам да се допитвам до нея точно какво е състоянието ти, защото взима доста скъпо. Дори и аз не мога да си позволя сеанс.
Желая ти успех. Аз си лягам, че утре рано ще ходя за шарани.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Ето, Деки, виждаш ли колко е прекрасен животът-събота, шарани, психотерапевтки, семейство. Видя ли, не е трудно.
- advokat__nikolov
Колега Николов, колега Николов ... Правото не е всичко, уважаеми, ама не слушате и това си е ...Не сте глупав, ама защо сте такъв инат. Като се закеркенечите на Вашето, като магаре на мост - ни напред, ни назад.
Айде и аз да взема да лягам, че утре съм на село ... Лека нощ на всички все още не-спящи.
Айде и аз да взема да лягам, че утре съм на село ... Лека нощ на всички все още не-спящи.
- system
- Активен потребител
advokat__nikolov написа:...
Първо, икономиката (математиката) бледнее пред правото. Правото е най-висшата наука. Въобще математиката не бива по никакъв начин да присъства в науката право. Оставете вещите лица-и те са математици, затова ЗАКОНЪТ се е подсигурил: СЪДИЯТА НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА СЪС СТАНОВИЩЕТО НА ЕКСПЕРТИЗАТА, Т.Е. СЪС СТАНОВИЩЕТО НА МАТЕМАТИКАТА. Не трябва да има никакво допълнение на математиката в правото. Това са две контрадикторни понятия ("а" и "non-a"), т.е. едното се явява тотален негат на другото. С други думи-математиката е обратната страна на
правото.
Да учиш право и математика (икономика) е все едно да си художник рисуващ с тебешир...
момче, определено ти е леко по пътя..... не носиш никакъв умствен багаж в съдинката на плещите си.
абер си немаш от науката дет учиш, седнал си да даваш преценки на науки, които грам не са ти понятни.....
понекога ти се смея, друг път ми се ще да те плесна по вратлето.
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
На Земята има два вида науки - Право и всички останали.
" И затова, до когато съществува човекът, като човек, като обществено същество, дотогава ще бъде на лице нуждата от общество и от там - необходимостта от право. Само с изчезването на човечеството ще изчезне и правото".
/проф. Долапчиев/
" И затова, до когато съществува човекът, като човек, като обществено същество, дотогава ще бъде на лице нуждата от общество и от там - необходимостта от право. Само с изчезването на човечеството ще изчезне и правото".
/проф. Долапчиев/
- advokat__nikolov
Многосъжалаеми Николов, в основата на човешкото познание стоят естествените науки - явно и това не си научил. Едва когато естествените науки са се развили достътъчно започват да се появяват древните философи и така постепенно се обособяват и развиват хуманитарните науки.
Хайде та те вакарам в матрицата, макар и ти и без това да си там, но с твоето тунелно мислене и това не можеш да осъзнаеш
Дадена е следната система линейни уравнения:
0X1 + 1X2 + 3X3 + 1X4 = 2
2X1 - 1X2 + 3X3 - 2X4 = 0
1X1 + 1X2 + 0X3 + 2X4 = 3
3X1 - 1X2 + 1X3 - 1X4 = 5
a/ да се пресметне детерминантата на матрицата от коефициенти пред неизвестните и да се покаже, че системата има единствено решение;
б/ да се намери обратната на матрицата от коефициенти пред неизвестните и докаже, че точно това е търсената матрица;
в/ да се намери решението на системата.
Решението:
Ако и това не ти стига после ще ти метна малко диференциали - нямат нищо общо с механизма със същото име в автомобилите - това за да решиш математически първата ми задачка, въпреки че решението й се намира и без диференциално смятане - просто се използват правилана на формалната логика - просто мислиш като гларус
А като се справиш с диференцирането после и едно интрегиране може да пробваш
а`йе скачай в матрицата или по скоро излизай от нея
a/ да се пресметне детерминантата на матрицата от коефициенти пред неизвестните и да се покаже, че системата има единствено решение;
б/ да се намери обратната на матрицата от коефициенти пред неизвестните и докаже, че точно това е търсената матрица;
Решението:
Ако и това не ти стига после ще ти метна малко диференциали - нямат нищо общо с механизма със същото име в автомобилите - това за да решиш математически първата ми задачка, въпреки че решението й се намира и без диференциално смятане - просто се използват правилана на формалната логика - просто мислиш като гларус
Отиде на купон, колегата. Моля, не го завръщайте- все пак е света събота...Нека разпусне и той.
- Гост.
- Старши потребител
karanedeff написа:Многосъжалаеми Николов, в основата на човешкото познание стоят естествените науки - явно и това не си научил. Едва когато естествените науки са се развили достътъчно започват да се появяват древните философи и така постепенно се обособяват и развиват хуманитарните науки.
Хайде та те вакарам в матрицата, макар и ти и без това да си там, но с твоето тунелно мислене и това не можеш да осъзнаеш
Дадена е следната система линейни уравнения:
Решението:
-
Мале как се наковах снощи, мале, мале.
Една приятелка ми звъни днес и ме смее като инфатилна и вика дали съм помнел към 4 сутринта кво съм казал на бармана.
Аз и казах, че не помна себе си, камо ли бармана.
Бил (бармана) ми казал, че поръчката ми била (17) лв, а аз съм казал "ооо приготовление искаш, на ти съучастие-(20) и мерси"
Конвертор вика мацката, че съм бил-левовете в членове и членовете в левове.
Една приятелка ми звъни днес и ме смее като инфатилна и вика дали съм помнел към 4 сутринта кво съм казал на бармана.
Аз и казах, че не помна себе си, камо ли бармана.
Бил (бармана) ми казал, че поръчката ми била (17) лв, а аз съм казал "ооо приготовление искаш, на ти съучастие-(20) и мерси"
Конвертор вика мацката, че съм бил-левовете в членове и членовете в левове.
- advokat__nikolov
karanedeff, той Николов е юрист, ти го караш СЛУ-та и детерминанти да смята по-полека! Математиката не е за всеки Макар и тази да се учи в първи курс ако не си я учил преди това в МГ.
Завърти си очите и си погледни между ушите!
-
impressed - Младши потребител
И правото, колега, не е за всеки, и то по някой път - много не е за всеки.
- advokat__nikolov
на земята има много видове. има хора, има тикви, има говеда, има безмозъчни овце, бе.... свет широк......
студент николов, къде да те намера като идвам на блгрд?
определено имаш нужда от зачервяване на вратлето.
п.с. утре след 18.00 в мола става ли?
п.с.1 малееее... как трием кунки нетърпеливо.....
ХА... ХА... ХА....
студент николов, къде да те намера като идвам на блгрд?
определено имаш нужда от зачервяване на вратлето.
п.с. утре след 18.00 в мола става ли?
п.с.1 малееее... как трием кунки нетърпеливо.....
ХА... ХА... ХА....
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
Аре да се видим, Сатир.
Дай си телефона на лични, пиши.
Дай си телефона на лични, пиши.
- advokat__nikolov
|
|