- Дата и час: 04 Фев 2025, 09:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Безплатен семинар по новия ГПК+Лекс среща
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Безплатен семинар по новия ГПК+Лекс среща
На 24-ти, 25-ти и 26-ти април в хотел "Родина" също се провеждаше семинар по новия ГПК с лектори: Стамболиев, Митева, Хитров и Бобатинов. Една от разликата с този, за който пишете тук е, че този в "Родина" беше на цена 300 лева (без ДДС). Уместно е на такива прояви, всичко да се записва с mp3 плейър
- eastwest
- Младши потребител
Записваме с МРЗ плейър - модел листове с химикалка и нямаме проблеми.
Няма лошо - сега трябва да ги набера само на компютър, ако искам и готово.
Ръкописното записване включва освен слуха, зрението и писмените рецептори, по този начин запомняш по-рефлексно.
Няма лошо - сега трябва да ги набера само на компютър, ако искам и готово.
Ръкописното записване включва освен слуха, зрението и писмените рецептори, по този начин запомняш по-рефлексно.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Trapped написа:Ок, аз искам да питам коя е русата къдрава колежка с дънковото яке, че все я засичам насам-натам, пък не знам коя е във форума.
Моля, светнете ме.
Ама много си срамежлив, да беше й се представил
-
Melly - Старши потребител
сега те прочетох, мелка..... хихихихихи!!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
778899 написа: сега те прочетох, мелка..... хихихихихи!!!
Направо ми става мъчно, като как ще се справи момчето.... при толкова много БЛОНДИ-та
-
Добре де, защо не му кажете на колегата?
Какви са тези сизифовски мъки, на които го подлагате??
Колега, мен ако питаш/ сещай се за приказката за вълка и неговия врат /- виждаш колегата насам, натам - ами представи и се. Живеем в 21 век, няма да е признак на неморално поведение...
Имай резерви, че ако не влиза в лекс-а....кофти.
Какви са тези сизифовски мъки, на които го подлагате??
Колега, мен ако питаш/ сещай се за приказката за вълка и неговия врат /- виждаш колегата насам, натам - ами представи и се. Живеем в 21 век, няма да е признак на неморално поведение...
Имай резерви, че ако не влиза в лекс-а....кофти.
- Гост.
- Старши потребител
Аз предлагам следващият път, когато им се пресекат посоките, колегата да прояви активност и да я заговори.
Предполагам, интересува се от човекА, а не от потребителя от този форум
Предполагам, интересува се от човекА, а не от потребителя от този форум
-
Ех, защо не съм в София....Като свърши майчинството след три месеца ще имам нужда от семинар.....
- melanie
- Младши потребител
Мда.... тук е мястото за пореден път да благодаря на колегата Каранедев- за това, че се прояви, като добро другарче и ни каза за този семинар.
За това, че като член на СЮБ, често ни напомняш какви мероприятия организират/ не знаете за международните им семинари.../.
Благодаря!
Съдия Цачева изнесе превъзходна лекция...
Предполагам и всички, разбрали за семинарите им от теб, са ти благодарни... но все още не са намерили подходящите думи да изразят благодарността си.
За това, че като член на СЮБ, често ни напомняш какви мероприятия организират/ не знаете за международните им семинари.../.
Благодаря!
Съдия Цачева изнесе превъзходна лекция...
Предполагам и всички, разбрали за семинарите им от теб, са ти благодарни... но все още не са намерили подходящите думи да изразят благодарността си.
- Гост.
- Старши потребител
Каранедев,
Благодаря ти, че от страниците на Лекса ни предостави тази възможност да се включим в семинара. Залата беше препълнена, но не защото семинарът беше безплатен, а защото организаторите бяха на ниво, както при представянето на новия продукт на Апис, така и в подбора на лекторите.
Съдия Цачева и съдия Хитров - ерудити в правото, винаги са предизвиквали у мен респет. Удоволствието да ги слуша човек е несравнимо, тъй като от практическа гледна точка този род мероприятия до някъде дават възможност да надникнем в "кухнята" на "живото" правоприлагане.
П.П. Оценявам постъпката ти по достойнство независимо, че бягаме в различни коридори
Благодаря ти, че от страниците на Лекса ни предостави тази възможност да се включим в семинара. Залата беше препълнена, но не защото семинарът беше безплатен, а защото организаторите бяха на ниво, както при представянето на новия продукт на Апис, така и в подбора на лекторите.
Съдия Цачева и съдия Хитров - ерудити в правото, винаги са предизвиквали у мен респет. Удоволствието да ги слуша човек е несравнимо, тъй като от практическа гледна точка този род мероприятия до някъде дават възможност да надникнем в "кухнята" на "живото" правоприлагане.
П.П. Оценявам постъпката ти по достойнство независимо, че бягаме в различни коридори
-
Никакви мъки няма, poli_g - отдавна те разкрих, още в темата за нотариалния акт се издаде.
http://www.lawsbg.com
-
Trapped - Потребител
ЛС до Trapped
"Издаде", "разкрих"?
Не разбирам за какво говорите, колега.
Апропо- няма да се връщам в историята, за да видя какво и къде съм писала!
Съвсем добронамерено ще ви кажа- не нося дънки, което обстоятелство ме изключва от кръга на заподозрените от предишният ви пост.
Приятен ден!
- Гост.
- Старши потребител
поли, дънки може и да не носиш...., но русата ти коса е страхотна !
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Млади момко, Trapped,
Започвам сериозно да се безспокоя за теб.
Субективните ти възприятия нямат нищо общо с обективните дадености.
В реалния живот рискуваш да попаднеш на типична дама БЛОНДИ
Започвам сериозно да се безспокоя за теб.
Субективните ти възприятия нямат нищо общо с обективните дадености.
В реалния живот рискуваш да попаднеш на типична дама БЛОНДИ
-
Оооо, ама те били 2
Къде ли съм гледал, чак сега стоплих.
Нищо де, може да дойда на следващия семинар, има явно какво да се научи.
Къде ли съм гледал, чак сега стоплих.
Нищо де, може да дойда на следващия семинар, има явно какво да се научи.
http://www.lawsbg.com
-
Trapped - Потребител
Я, каква тема се е заформила тук Блондинки под прикритие ... това вече е интересно Между другото, разбрах, че вече имаме снимков материал от последната среща ... ми пратете ми де Мели, Поли, схемата е отработена ...на меила. Недев, приятелю мой, ще ти пратя координатите си на лични и ще съм в очакване да ми входираш пощенската кутия
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
|
|