начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Имам нужда от поясненение

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имам нужда от поясненение

Мнениеот leilasky » 10 Окт 2009, 15:22

Здравейте,
имам нужда от едно обяснение, тъй като не съм запозната с тази материя. Предстои ми покупка на недвижим имот, който по нотариален акт е: "дворно, урегулирано място". Виждам, че на скицата пише УПИ, но думата "дворно" ме обърка - ако купя мястото, мога ли да строя на него, или се ползва само за двор? Предполагам, че въпросът ми е смешен, но не съм наясно. Искаме да го купим, за да си построим къща.
Ще бъда много благодарна на всеки, който се отзове.
leilasky
Нов потребител

Re: Имам нужда от поясненение

Мнениеот anserk » 14 Окт 2009, 14:30

leilasky написа:Предстои ми покупка на недвижим имот,

leilasky написа:Искаме да го купим, за да си построим къща.

Това, което сте решили е супер, но не става без АДВОКАТ (да провери всичко по собствеността) и без АРХИТЕКТ (да разчете скицата и погледне евентуално тук и там по планове-дали ще карате вода от девет планини и ток от АЕЦ, а и да види какво, колко и къде може да се строи в имота)! На фона на цената на имота, техния хонорар за консултациите ще бъде НИЩОЖЕН!
Така се прави като се придобива имот. Форума не е брокерска къща!
anserk
Активен потребител

Назад към Покупко-продажба