начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

все още неса ми изплатили заплатите

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

все още неса ми изплатили заплатите

Мнениеот nat73 » 16 Ное 2009, 00:57

Бях съкратена от работа ,но все още неса ми изплатили заплатите за месеците септември и октомври ако можете дайте ми съвет как да подам искова молба в съда.
От инспекцията по труда ми обясниха че е безплатно ,но на мен ми е трудно да формулирам писмото.Ако може някои да помогне ще съм много благодарна!
nat73
Нов потребител

Re: все още неса ми изплатили заплатите

Мнениеот nat73 » 16 Ное 2009, 11:04

Някои ще ми обърне ли внимание и да ми помогне????
nat73
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 16 Ное 2009, 11:06

Никой не може да Ви напише искова молба без фактите по форума, а сама едва ли ще се справите успешно. Необходим Ви е адвокат. Безплатно обаче е делото , що се отнася до държавни такси, а не относно адвокатското възнаграждение.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот nat73 » 16 Ное 2009, 11:51

От инспекцията по труд ни обясниха(говоря в множествено число понеже аз не съм единствената съкратена от фирмата която не си е взела зпалатите),че молбата била свободен текст ,но явно ще се наложи и адвокат да потърсим макар че от там ни увериха че няма да ни е необходим.
nat73
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 16 Ное 2009, 11:58

От инспекцията явно или не разбират,или не им се занимава. Пред съд свободен текст няма, а и с новото ГПК рискувате да си загубите парите. Щом сте повече, няма проблем да се договорите с един адвокат, така ще е по-лесно. Освен това , колегата ще Ви упъти на какви още обезщетения евентуално ще имате право.
sunrise
Активен потребител

Назад към Трудово право