начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Смяна на длъжност при безсрочен трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Смяна на длъжност при безсрочен трудов договор

Мнениеот qncheto » 01 Мар 2010, 18:03

Здравейте! Имам следния въпрос: Работодателят ми желае да смени длъжността ми и на мое място да сложи друг, с което аз не съм съгласна. Но не ми дават друг избор. Взеха ми служебната кола и вече има нов на моето място, а аз трябва да отида на друга длъжност. Имам подписан безсрочен трудов договор. Моля Ви, дайте ми съвет как да процедирам :?:
qncheto
Нов потребител

Re: Смяна на длъжност при безсрочен трудов договор

Мнениеот inspectora » 02 Мар 2010, 00:05

qncheto написа: Взеха ми служебната кола ...

Май това Ви е проблемът в случая? М?
inspectora
Активен потребител

Мнениеот qncheto » 02 Мар 2010, 19:26

Не съм си задала въпроса, за да чета заядливи отговори. И не това не ми е проблемът! Ако за Вас работата е служебна кола, не ме слагайте под общия знаменател!
Моля ако някой може да ми помогне да пише.
Единственото, което разбрах, е че в такава ситуация мога да напусна без предизвестие, защото работодателят е променил характера на работата ми по чл. 327, т. 3 от КТ.
qncheto
Нов потребител

Мнениеот inspectora » 02 Мар 2010, 23:39

qncheto написа:Не съм си задала въпроса, за да чета заядливи отговори. И не това не ми е проблемът! Ако за Вас работата е служебна кола, не ме слагайте под общия знаменател!

Както сте си задала въпроса ... такива отговори получавате ;)
За да "споменете" за служебната кола, явно това е важното за Вас - какво общо има колата, че да я "слагате" във въпроса си? М?
/който лошо си задава въпросите, лоши отговори получава - узбекистанска мъдрост ;) /
inspectora
Активен потребител

Мнениеот qncheto » 04 Мар 2010, 14:51

Какво общо има ли?
Не е възможно в петък всичко в работата да ти е наред и отиваш в понеделник и от вратата на офиса те посрещат: дай ключовета за еди какво си от днес си на нова длъжност еди каква си, има нов човек на твоето място......

Но както и да е... явно съм се объркала за този форум и хората в него. Жив и здрав, дано не ти се случи нещо подобно, защото тогава друга песен ще пееш.
qncheto
Нов потребител

Мнениеот zelma » 04 Мар 2010, 15:30

аз се интересужам от същия казус, но когато си назначен по закона за държавния служител, а не с КТ ?
zelma
Нов потребител

Мнениеот inspectora » 04 Мар 2010, 17:15

qncheto написа:... явно съм се объркала за този форум и хората в него ...

А навярно сте объркала въпроса си ;) ...
Щото ако не бе проблем за колата, щяхте да обясните малко по-подробно за каква промяна в правоотношението Ви става въпрос - щяхте да кажете "от шеф - правят ме чистачка" ... "от Х лева - намаляват ми заплатата на Х-У лева" ... Щяхте да кажете някакви документи дали ли са Ви във връзка с промяната ...

... както и да е - и Вие жива - здрава ... и да си намерите по-скоро нова служебна кола ;)
inspectora
Активен потребител

Назад към Трудово право