- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Присвояване на апартамент,чрез плащане на данъците за 10г?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Присвояване на апартамент,чрез плащане на данъците за 10г?
Здравейте! Имам следния проблем.Живея в апртамент,който се води на името на баща ми,аз имам някаква част по наследство от майка ми,която е починала! Но тъй като баща ми не съм го виждала от 15г и повече,възможно ли е да платя неговите данъци на апртамента,мисля че за 10г назад и да го присвоя по този начин! Казаха ми,че съществува някакъв закон,по който имам право да искам апартамента да се води на мое име,ако плащам аз данъците 10 г назад! Благодаря предварително! И ако е възможно,към кои органи трябва да се обърна!
- nikitaa
- Нов потребител
Re: Присвояване на апартамент,чрез плащане на данъците за 10г?
Плащането на данъци за един имот не е основание за придобиването му по давност
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
"Казаха ми,че съществува някакъв закон,по който имам право да искам апартамента да се води на мое име,ако плащам аз данъците 10 г назад!" -
Защо питате във форума? Обърнете се към този, който Ви е дал тази информация!
Защо питате във форума? Обърнете се към този, който Ви е дал тази информация!
- ch3oh
- Активен потребител
всеки може да каже каквото си иска
затова питайте казалия за закона за който вие казал
затова питайте казалия за закона за който вие казал
- boiko62
- Младши потребител
Само с плащане на данъци не става, но ако си намерите и трима свидетели ...
- Bai_Ganjo
- Потребител
nikitaa написа:Здравейте! Имам следния проблем.Живея в апртамент,който се води на името на баща ми,аз имам някаква част по наследство от майка ми,която е починала! Но тъй като баща ми не съм го виждала от 15г и повече,възможно ли е да платя неговите данъци на апртамента,мисля че за 10г назад и да го присвоя по този начин! Казаха ми,че съществува някакъв закон,по който имам право да искам апартамента да се води на мое име,ако плащам аз данъците 10 г назад! Благодаря предварително! И ако е възможно,към кои органи трябва да се обърна!
Ако успеете, непременно се обадете! Между нас казано (на 4 очи) и аз имам такива планове спрямо НДК-то в София - ще платя данъците и за 20 години назад и ще си го присвоя.
-
teogeo - Активен потребител
Звучи интересно, да не би да има нов вид измама - някой се представя за адвокат идва и ти намира болката, после му плащаш данъците за 10 години назад, той обещава да свърши работата и ..... идва филма "човекът каза, че ще свърши работата, взе парите и избяга"
- nikiboy
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Съсобственост и делба
|
|