- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съдействам за регистрация и пререгистрация на фирми,ГФО
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
15 мнения
• Страница 1 от 1
Съдействам за регистрация и пререгистрация на фирми,ГФО
Здравейте.В случай, че имате нужда от помощ при попълване и подаване на необходимите документи за регистрация и пререгистрация на фирми ,обявяване на ГФО, промяна на вписани обстоятелства в Търговския регистър и снабдяване с удостоверение за актуално състояние можете да се обърнете към мен на е-mail: temida_k©abv.bg или на 0898368413.Хонорарът е по договаряне.
- temida_k_
- Нов потребител
Re: Съдействам за регистрация и пререгистрация на фирми,ГФО
Други услуги на хонорар предлагаш ли?Ако има промоция ще съм още по-навит!
- REVOLUTION
- Активен потребител
Криза.
И ще става все по-зле.
И ще става все по-зле.
- Гост.
- Старши потребител
М-да, за съжаление се срещат и адвокати - помияри.
- donchev
- Потребител
Ама рекламчикът адвокат ли е?
-
Melly - Старши потребител
poli_g написа::) Криза.
И ще става все по-зле.
Кризата на морето не се усеща
donchev написа:М-да, за съжаление се срещат и адвокати - помияри.
Всеобщо и ноторно известно обстоятелство,за което не е нужно да се прави някакво изрично напомняне
Melly написа::roll: Ама рекламчикът адвокат ли е?
Едва ли,тъй като от Търговски регистър започнаха да разбират и хора,които са на светлинни години разстояние от правото
- sarbijanac
- Активен потребител
sarbijanac написа:poli_g написа::) Криза.
И ще става все по-зле.
Кризата на морето не се усеща
М`да- жарко слънце, фин пясък, мохито и лек морски бриз рисуващ "зайчета" в морето- пасторална идилия.
А работа?- колкото, толкова.
- Гост.
- Старши потребител
Нека да уточним и да подчертаем дебело, че и всички ние, дето се обадихме извън автора, също съдействаме
- ykovachev
- Активен потребител
temida_k_ написа:Здравейте.В случай, че имате нужда от помощ при попълване и подаване на необходимите документи за регистрация и пререгистрация на фирми ,обявяване на ГФО, промяна на вписани обстоятелства в Търговския регистър и снабдяване с удостоверение за актуално състояние можете да се обърнете към мен на е-mail: temida_k©abv.bg или на 0898368413.Хонорарът е по договаряне.
Няма ли модератори? Не можах да разбера - това юридически форум ли е, или е бит пазар?
Допускането на такива теми е крайно унизително за практикуващите, тъй като те самите НЯМАТ право на реклама.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
DEKAH написа:temida_k_ написа:Здравейте.В случай, че имате нужда от помощ при попълване и подаване на необходимите документи за регистрация и пререгистрация на фирми ,обявяване на ГФО, промяна на вписани обстоятелства в Търговския регистър и снабдяване с удостоверение за актуално състояние можете да се обърнете към мен на е-mail: temida_k©abv.bg или на 0898368413.Хонорарът е по договаряне.
Няма ли модератори? Не можах да разбера - това юридически форум ли е, или е бит пазар?
Допускането на такива теми е крайно унизително за практикуващите, тъй като те самите НЯМАТ право на реклама.
200% съгласен, но сигурен ли си, че това е адвокат?
Знаете ли, че офиса на ТР в гр.Пазарджик част от служителки са в комбина с една фирма на партера на сградата и редовно правят "услуги" на бизнесмени и други "познати" и всичко това става пред очите на длъжностното лице по вписванията в ТР?Дори миналата година едната служителка се бе втурнала да попълва банкови бордера и да плаща в клона на обслужващата банка мисля "Инвестбанк".Убеден съм, че част от бордерата носят нейният почерк.Един колега пусна до САК сигнал, САК до Висшия Адв.Съвет и те до Министерство на правосъдието. Те си преместиха пап....ра от единия крачол в другия.Фирмите се поръчват на служителките на място и често по телефона -GSM или стационарен.Има дори реплики: "защо да плащаме на тея адвокати хонорари като тук за 50 лева ни правят ООД"... Сега служителките(след фиктивна проверка) правят същото, но по-прикрито-ходят до фирмата с документите(на тяхни "познати" и "бизнесмени" ) и фирмата оформя документите.Благодарните "познати" и "бизнесмени" се отблагодаряват с пълни до скъсване на дръжките чанти(това е видимата част), а дали има и финикийска благодарност...Бе кво го боли Министерство на правосъдието, важно е такси да се събират за бюджета.Те част от "познатите" искащи услуга са държавни служители кой в НАП, кой в МВР и други държавни и общински служители, всеки си "има човек" в ТР.Сега при наближаване крайния срок за подаване на ГФО напъна от "познати" е голям, така ще е и последните 3-4 месеца от годината когато изтича срока за пререгистрация.
След като вратовете бяха "укротени" от държавата, дойде ерата на държавните служители.Държавните/общинските служители участват във всякакви "печеливши симбиози".Келепир е важно да има.Просто държавата няма желание да си вкара служителите в пътя.
Ето един линк сравнете телефонния номер, е-майла и си направете изводите.http://www.lex.bg/members/katlin/page5.php
- lucius_seneca
- Младши потребител
В един Пазарджик това е най-малкото,което се случва.В по-малките градове това е само началото на т.н. български бизнес.Обикновено това го правят хора,които търсят връзки и съдействие от някого за най-дребните неща.И причината е в некадърността и необразоваността на човека.Това са хора,които не могат да си прочетат личните карти и да си попълнят и едно заявление за определен вид услуга,а пък са големи "Бизнесмени" и "паралии".
Винаги е имало и ще продължава да има паплач и колкото повече,толкова по-добре е за умните и кадърните адвокати.
Винаги е имало и ще продължава да има паплач и колкото повече,толкова по-добре е за умните и кадърните адвокати.
- punisher
- Потребител
punisher написа:В един Пазарджик това е най-малкото,което се случва.В по-малките градове това е само началото на т.н. български бизнес.Обикновено това го правят хора,които търсят връзки и съдействие от някого за най-дребните неща.И причината е в некадърността и необразоваността на човека.Това са хора,които не могат да си прочетат личните карти и да си попълнят и едно заявление за определен вид услуга,а пък са големи "Бизнесмени" и "паралии".
Докато не се регламентира законово кои от книжата задължително подлежат на изготвяне от правоспособен юрист /в т.ч адвокат/ и кои не ще има редица аномалии ,както и ще се дава достъп на правнонеграмотни лица да извършват специализирани юридически услуги.
Така например при мен днес дойде клиент,соБственик на фирма.За изготвянето на ГФО обслужващата го счетоводителка му е казала " Това актуално състояние /издадено от ТР/ НЕ МИ ВЪРШИ РАБОТА.Донеси ми решение от съда "
Какво да кажа пък и за агенциите за недвижими миоти,внасящи си сами нотариалните актове за изповядване на сделки.
- sarbijanac
- Активен потребител
lucius_seneca,приемете моите поздравления за нюха Ви относно направеното проучване и препратката към моя стар студентски профил...за съжаление не помня тогавашното си потребителско име и парола,за да актуализирам профила.
В момента вече съм дипломиран и практикуващ юрист и с поместената тема не съм искала да накърня ничии интереси...ако някои все пак се чувства засегнат нека приеме извиненията ми.
В момента вече съм дипломиран и практикуващ юрист и с поместената тема не съм искала да накърня ничии интереси...ако някои все пак се чувства засегнат нека приеме извиненията ми.
- temida_k_
- Нов потребител
temida_k_ написа:lucius_seneca,приемете моите поздравления за нюха Ви относно направеното проучване и препратката към моя стар студентски профил...за съжаление не помня тогавашното си потребителско име и парола,за да актуализирам профила.
Колежке ,явно не сте разбрали нищо от това,което е написано в темата.
Никого не засягате,защото по този начин НЕ ВЗЕМАТЕ НА НИКОГО клиенти-било настоящи,било бъдещи такива.Просто показвате,че Вие самата имате проблем с клиенти и работа.
- sarbijanac
- Активен потребител
Ами... като сме на такава тема, аз предлагам (най-вече на temida_k@abv.bg) помощ при възстановяване на стари пароли и обновяване на информацията в различни сайтове и форуми.
Предлагам също така проучване на опасността от разкриване на лични данни и нежелана информация чрез Интернет и практически техники за ограничаване на тази опасност...
... така че да не е възможно по тази обява в Лекса да се разбере името, къде работи, какви апартаменти дава под наем и т.н. притежателя на профила temida_k_.
Предлагам също така проучване на опасността от разкриване на лични данни и нежелана информация чрез Интернет и практически техники за ограничаване на тази опасност...
... така че да не е възможно по тази обява в Лекса да се разбере името, къде работи, какви апартаменти дава под наем и т.н. притежателя на профила temida_k_.
- SashkoS
- Потребител
15 мнения
• Страница 1 от 1
|
|