pravotoenedostuzno написа:Уважаема госпожо Поли_г,
Извинявайте че пиша и името Ви с кирилични букви, понеже това потърсихте в едно от обръщенията към всички присъстващи във форума. И вашето поли_г е толкова истинско ( истинско, истинско- вервайте ми)колкото и моето анонимно „правотоенедостужно“ което е пародия на ПРАВОТО Е НЕДОСТИЖНО.
Първо всяка моя реплика е савсем логична и търсеща само точен и конструктивен отговор. Повечето ви постове са манипулативни и провокативни, но това е вашият начин на писане, предполагам.
Не съм манипулирал с думите ви уважаема Госпожо, само исках да кажа че знаех за Директивата на ЕС която задължаваше законописците на България да хармонозират българските закони с европейските започвайки от 01.01.2007 год. А моята мярка ПАМ наложена е 27.07 2007 год.
И по този повод написахте, че ще търсите отговорност от МП, Министъра на правосъдието и от ЧСИ - тук ще ударите на камък, според мен, адвокати- вашият( може и да се получи, но и това не го вярвам- зависи от доказателствата) и на ответника( взискател? -не съм сигурна, защото доста хора сте изредили в различни постове)Къде е коня а къде е каруцата. Там където е отменена ПАМ. Вие не разполагате с такова решение, нито в миналото, когато питахте, нито към момента. Погледнете решението на ВАС от март месец по съвсем един и същ казус. Знам за решението, лично го издирих и пуснах тук. Вие не сте страна по него или бъркам?Така че никога не съм упътвал вопли ,само от Вас, като по усет сматайки за добар юрист, очаквах да получа и коректен отговор. Длъжница ли съм ви?
Што се фигурата „бедния умрял кон“ касае не ме разбрахте. В две мои дела по Търговския закон „охранената кобила“ с много шикалкавене на нейния адвокат протака делата скоро три години и ако ми дължи много пари. Какви пари? Съдебните ви производства не бяха ли по повод издадени от вас, лично, два броя ЗЗ за обща сума около 40х.? Възможно и да греша- заличили сте част от историята. а да не говоря и за моя адвокат който ме тупаше по рамето че случая гоима в малкия си пръст и само дай хонорар. Тук се касае и до етиката в съдебното производство. Не съвсем- последната част на изречението ви навежда за мисли относно етика в отношенията " адвокат- доверител", което няма много общо с етиката в съдебното производство.
Што се касае за малки или голями конструкции залагането е едно и съшто само размерите които зависят само от зададените параметри съ различни Е, така е и при нас. Материалният интерес води до по-голям размер на хонорара, но не предполага по-малко или повече квалифицирана работа по казуса., и там няма спечелен случай или изгубен случай. А когато конструкцията се срути- само се губят човешки животи. За недобросавестен проект или обект којто е причинил штети или вреди отива се направо в НПК като обвиняем по обществената сигурност. А при вас юристите колко пари толкова музика. Не сте прав, защото отново генерализирате и това дразни. Отговорност няма. Има, четейки ви през последните месеци установих, че и за нея сте научил. Операцията е успяла а пациента е умрял. М`да, и при вас е същото- колко мостове се срутиха последната година( не само у нас, и в САЩ, и в Китай, и в Русия?!?), но операцията по построяването им е успешна. Била. Някога. А "пациентите" ползващи ги, като надеждни, не са измежду живите.
Пак се разприказвах и плаша се че ще ви обидя с моите вопли....
Спорен ден. Иначе сте приятен дискутант и виждам че запалката ви е много бърза.... Правя опити да овладея сръбските си гени.
ПП. Што се касае моите задължения чакам да се ПАМ която ми е наложена отмени като неправомерно наложена и ЧСИ да погледне член 75 от ЗЧСИ и да ПЛАЩА понеже Р.България не одговара за действията на ЧСИ,освен пак ако кона ми е зад каруцата....
Грешен подход е чл. 75 ЗЧСИ, но и казусът си е ваш.