- Дата и час: 27 Ное 2024, 19:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
регистрация на фирма на чужденец
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
регистрация на фирма на чужденец
Здравейте, може ли някой да ми отговори може ли да се регистрира ЕООД на името на чужденец. Човека е с турско гражданство. Какво трябва да се направи? Какви документи са необходими. Ще бъда много благодарен ако някой може да помогне с инфо.
- viktor-124
- Нов потребител
Re: регистрация на фирма на чужденец
Може да се регистрира. Документите са АБСОЛЮТНО същите, ако човека е български гражданин.
Посъветвайте го да се обърне към юрист, който да му свърши работата. Така няма да се наложи да носите отговорност за евентуални грешки.
Посъветвайте го да се обърне към юрист, който да му свърши работата. Така няма да се наложи да носите отговорност за евентуални грешки.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Тази или този поли лил е сървър или кисне по цял ден във форума. Ако даваше и толкова компетентни отговори както следше въпросите цена нямаше да има. Това че съм работила в адвокатска кантора не означава, че съм адвокат. Ми то и помощницитеи пощальоните в една кантора ако кажат, че са адвокати то адвотаките щяха да са безрбой. Поли ли си или не не знам, но вместо веднага да отговаряш с реплика отговори на въпроса, ако не знаеш просто не се први на интересна. И все пак ако някой може да ми каже може ли да се регистрири фирма на чужденец, който не гражданин на ЕС Благодарности.
- viktor-124
- Нов потребител
viktor-124 написа:.....И все пак ако някой може да ми каже може ли да се регистрири фирма на чужденец, който не гражданин на ЕС
Благодарности.
Може. Не че колегите казаха нещо различно.
-
Melly - Старши потребител
Явно поли се засегна. Просто питах едно скромно въпросче, но май наистина се оказа сериозна дилема дали изобщо да се направи, че знае отговора и да даде явно некомпетентен такъв или да напада с риторични въпросчета и се прави на интересна, като по този начин най-малката цел е да бъде полезна на някого в този сайт. Поли просто можеш да ме наричаш ТО. Ние от простолюдието се обръщаме с въпроси до "знаещите" към които ти явно не спадаш, за да ни просветлят.
И все пак ако някой може да каже нещо по темата, ОСВЕН Поли разбира се, ще съм благодарен.
И все пак ако някой може да каже нещо по темата, ОСВЕН Поли разбира се, ще съм благодарен.
- viktor-124
- Нов потребител
Чужденецът трябва да има адресна регистрация в Родината ни, евент.договор за наем, внесени пари по сметка в наша родна банка, разрешение за временно пребиваване и пр.Посоченият предмет на дейност да е общ, а видовите дейности да не изискват изрично разрешение и пр.Обърни се към 02/9897106
Благодаря за вниманието, и умната ...
- vili_123
- Младши потребител
vili_123 ,
Интересно, ако няма адресна регистрация или договор за наем, дали ще получи отказ?
Дали първо му трябва разрешение за временно пребиваване и после да прави фирма?
За НЕГОВАТА сметка в родна банка няма да питам.
02/9897106 Гугъл ми го показва като телефон на мебелна фирма в Бангладеш, надявам се не това имате в предвид?
Интересно, ако няма адресна регистрация или договор за наем, дали ще получи отказ?
Дали първо му трябва разрешение за временно пребиваване и после да прави фирма?
За НЕГОВАТА сметка в родна банка няма да питам.
02/9897106 Гугъл ми го показва като телефон на мебелна фирма в Бангладеш, надявам се не това имате в предвид?
- SashkoS
- Потребител
vili_123 написа:Чужденецът трябва да има адресна регистрация в Родината ни, евент.договор за наем, внесени пари по сметка в наша родна банка, разрешение за временно пребиваване и пр.Посоченият предмет на дейност да е общ, а видовите дейности да не изискват изрично разрешение и пр.Обърни се към 02/9897106
Такава глупост пък отдавна не съм чела. Моля, самодейците да не задръстват форума с умотворенията си. Или поне да пишат, че това е информация получена в кръжока по шев и кройка.
- sunrise
- Активен потребител
Явно в този форум има само самодоволни комплексари, които се правят на адвокати и дават възможно всичко то себе си за да докажат колко са велики, а в същност не осъзнават че летят не във въздуха, а в космоса. Не сте полезни на никого. Ако може дайте мнение, а не само да критикувате. Все пак благодаря на тези, които са писали по темата. Явно в някой счетоводен форум ще получа далеч по компетентни отговори отколкото от този уж сайт за ЮРИСТИ. Моля тези, които се опитват да помагат с нещо в сайта да ме извинят и да не се засягат.
- viktor-124
- Нов потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|