начало

Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски Внезапно почина окръжният прокурор на Кюстендил Ангел Байрактарски

Вендинг автомати

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Вендинг автомати

Мнениеот tpoxata » 07 Юни 2009, 22:07

Здравейте,

Изключително много уважавам Вашият форум, тъй като и от малкото неща, които съм прочел съдя, че голям процент от Вас са много ерудирани и уважителни хора, за което поклон! В много малко български форуми може да се срещне такова отношение, каквото се среща тук.

Тъй като не бях съвсем наясно къде трябва да пусна темата си реших, че вероятно най-правилното място е тук.

Интересува ме инсталирането на вендинг автомати (за кафе, напитки и храни) и с какви нормативни документи трябва да се запозная преди евентуалното им закупуване? Какъв е реда за поставянето им на обществени места (напр. училища, университети) и към кой точно представител на местната власт трябва да се обърна? Какви разрешения са нужни? Въобще всичко, с което можете да ми помогнете ще бъде с много голяма полезност за мен.

Благодаря Ви предварително.

С уважение
Станислав Бонев
tpoxata
Младши потребител

Re: Вендинг автомати

Мнениеот satir » 09 Юни 2009, 06:41

гугъл винаги е добро решение: ЦЪК
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот tpoxata » 09 Юни 2009, 19:28

Благодаря много :) Изключително ценно...
tpoxata
Младши потребител

Мнениеот iva_sh » 31 Окт 2010, 23:32

инсталирането на подобни автомати в държавни или общински имоти се предшества от процедури за отдаване под наем по реда на Закона за държавната собственост или Закона за общинската собственост. Печели този който предложи най-висока цена на търга за ползването на съответните квадрати от площта. Може да има и други условия.
iva_sh
Потребител

Мнениеот krasio84 » 04 Юли 2011, 16:59

Виждам, че по темета не е писано доста отдавна. Интересувам се какви са всички необходими документи, за да се занимава човек с вендинг бизнес и всичко да е абсолютно законно ? Ако може някой да отдели 2-3 минутки да ми помогне, ще съм му безкрайно благодарен. Документи ? Фирма ? Данъци ? ХЕЙ ?
krasio84
Нов потребител

Мнениеот dkjfdkejd » 17 Юли 2011, 15:32

Здравейте, аз също се интересувам от тази тема и начина всичко да бъде законно и съобразено с нормативните изисквания за развиване на този бизнес, но явно не тук е мястото да се постави този въпрос....Предполагам, че консултация със счетоводител ще даде повече отговори.......Поздрави и успех!!
dkjfdkejd
Нов потребител

Назад към Търговско право