- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как се открива ООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Как се открива ООД
Здравейте, някой може ли да ми обясни или да ми даде линк към статия с пълна и подробна инструкция за това как протича процедурата по регистрация на ООД? Какви документи трябват, какво къде как се прави и плаща? Ще съм Ви много благодарен.
- shindaroff
- Нов потребител
Re: Как се открива ООД
shindaroff написа:Здравейте, някой може ли да ми обясни или да ми даде линк към статия с пълна и подробна инструкция за това как протича процедурата по регистрация на ООД? Какви документи трябват, какво къде как се прави и плаща? Ще съм Ви много благодарен.
По-пълна инструкция от тази, съдържаща се в нормите на ТЗ,ЗТР и ЗЗД, здраве му кажи.
Ползотворно занимание.
Успех!
-
Melly - Старши потребител
Melly написа:По-пълна инструкция от тази, съдържаща се в нормите на ТЗ,ЗТР и ЗЗД, здраве му кажи.
Той човекът го иска "смляно" - само дето не знае, че няма да му свърши никаква работа и "смляното" ...
- inspectora
- Активен потребител
1. Избираш си адвокат.
2. Отиваш при него на консултация.
3. Плащаш си хонорар за т. 2.
4. Имаш ООД
2. Отиваш при него на консултация.
3. Плащаш си хонорар за т. 2.
4. Имаш ООД
- chadel
- Потребител