начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Как се открива ООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как се открива ООД

Мнениеот shindaroff » 02 Ное 2010, 12:31

Здравейте, някой може ли да ми обясни или да ми даде линк към статия с пълна и подробна инструкция за това как протича процедурата по регистрация на ООД? Какви документи трябват, какво къде как се прави и плаща? Ще съм Ви много благодарен.
shindaroff
Нов потребител

Re: Как се открива ООД

Мнениеот Melly » 02 Ное 2010, 12:38

shindaroff написа:Здравейте, някой може ли да ми обясни или да ми даде линк към статия с пълна и подробна инструкция за това как протича процедурата по регистрация на ООД? Какви документи трябват, какво къде как се прави и плаща? Ще съм Ви много благодарен.

По-пълна инструкция от тази, съдържаща се в нормите на ТЗ,ЗТР и ЗЗД, здраве му кажи.

Ползотворно занимание. :wink:

Успех!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот inspectora » 02 Ное 2010, 14:38

Melly написа:По-пълна инструкция от тази, съдържаща се в нормите на ТЗ,ЗТР и ЗЗД, здраве му кажи.

Той човекът го иска "смляно" :D - само дето не знае, че няма да му свърши никаква работа и "смляното" ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот chadel » 02 Ное 2010, 14:40

1. Избираш си адвокат.
2. Отиваш при него на консултация.
3. Плащаш си хонорар за т. 2.
4. Имаш ООД :idea:
chadel
Потребител

Назад към Търговско право