начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

Моля помогнете

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля помогнете

Мнениеот zlobil007 » 08 Ное 2010, 12:43

Здравейте!
Ако някой има информация,нека я с подели с мен.
Регистрирах се в един сайт за интернет търговия,и таксата за регистрация бе6е 90 евро,но аз не обърнах внимание и сега постоянно ми изпращат писма на които ми пишат,че ще си вземат парите по съдебен път!
Аз си оставих моите дани,фирма,имена и адрес,но не съм записал никаква банкова сметка!
Моля ако имате точна информация,моля пишете!
zlobil007
Нов потребител

Re: Моля помогнете

Мнениеот zlobil007 » 08 Ное 2010, 14:02

Ами как ще стане това,аз се регистрирах,но не съм плащал фактурата,няма ли начин да се откажа?
zlobil007
Нов потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 08 Ное 2010, 14:16

zlobil007 написа:Ами как ще стане това,аз се регистрирах,но не съм плащал фактурата,няма ли начин да се откажа?

Със сигурност преди да сте се регистрирали някъде там, във въпросния сайт, Ви се е наложило да отметнете, че сте се запознал с условията и сте съгласен с тях. И със сигурност в едно от тях са споменати начините и допустимия срок за отказ. Според мен прочетете си ги отново внимателно :wink: и ако Ви е трудно да прецените последиците, наистина се консултирайте със специалист.
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот zlobil007 » 08 Ное 2010, 14:38

Да но това е немски сайт и не виждам как ще стигнат до мен че да си вземат сумата?
zlobil007
Нов потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 08 Ное 2010, 15:09

zlobil007 написа:Да но това е немски сайт и не виждам как ще стигнат до мен че да си вземат сумата?

Още по-зле... Доколкото ми е известно там таксите по изпълнителни дела са "малко" по-различни, та в този ред на мисли... "покрай копчето да не изгори балтона" и дали все още говорим за 90 евро?!? :roll:
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Назад към Търговско право