начало

Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии

Физическо лице или фирма

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Физическо лице или фирма

Мнениеот ardoslav » 21 Ное 2010, 11:23

Здравейте,

Скоро ще стартирам собствен сайт за обмяна на продукти. Ще има месечна такса към услугите предлагани на сайта. Месечната такса ще събирам под формата на СМС-и.
Въпроса ми е - Нужно ли е да регистрирам фирма или може да си действам като физическо лице ?

Нов съм в тези работи и предварително се извинявам за невежеството си !

Благодаря !
ardoslav
Нов потребител

Re: Физическо лице или фирма

Мнениеот Melly » 21 Ное 2010, 14:45

ardoslav написа:Здравейте,

Скоро ще стартирам собствен сайт за обмяна на продукти. Ще има месечна такса към услугите предлагани на сайта. Месечната такса ще събирам под формата на СМС-и.
Въпроса ми е - Нужно ли е да регистрирам фирма или може да си действам като физическо лице ?

Нов съм в тези работи и предварително се извинявам за невежеството си !

Благодаря !

А защо да не потърсите отговор на въпроса си от "извора"? Там "услугата" е безплатна!
Няма страшно да отидете в някоя Териториална Дирекция на НАП и там ще ви разяснят подробностите. Но убедена съм, че няма да Ви посочат начин такъв, какъвто сте избрал/а. Лутането по форумите е загуба на време.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Търговско право