Здравейте,
Не знам дали този раздел е най-правилният ако не е моля преместете темата където сметнете за удачно
Преди всичко искам да кажа че никога не съм звънял на ТВ игри (освен един път на Стани Богат) от този тип - говоря за игри като Шепот на пари по ТВ планета и други такива в които има нещо да се сметна от рода на 8х54+4-(54+11)=? :):)
Но една вечер случайно се загледах в една такава, а именно Шепот на пари по ТВ планета. Погледах 20мин и вече раздаваха 5000лв и все се обаждаха хорица с "грешен" според водещата отговор и ме хвана много ЯД като накрая не дадоха парите на никои и казах съвсем различен сбор на сумата от това КОЕТО СЕ ВИЖДАШЕ. Смея да твърдя че след като съм завършил Математическа гимназия и след това имам бакалавърска и магистърска степен по икономика и в момента съм докторант имам минимални познания за сметките . За мен беше 100% лъжа верният отговор даден от водещата в края на вечерта!!! Както казах много ме хвана яд и потърсих номер да се свържа с предаването и да питам как така получават отговорите си!!! Намерих сайта с правилата и условията http://planeta.tv/?page_id=81 и там най - отдолу имаше телефон:
16) Запитвания или жалби изпращайте на този адрес: София, ул. Мизия 11, ет.4 или на телефон 0898150509
Обадих се и помолих да ми кажат как се получава отговора и човека ми каза че не знае и да се обадя в работен ден през деня той само отговарял са линиите
Звъннах 2 дена по късно в Понеделник и разговарях с друг човек които ми каза че като не съм спечелил какво толкова искам да знам и каза че не знае и да се обърна към ТВ планета!!! Умишлено изгледах още едно предаване и какво стана:
http://civanov.me/sh.jpg
Ето питанката и колко мислите че се получава...?!?!?! Неее вашият калкулатор греши не е 840 Водещата каза 845 и край на играта
Както казах никога не съм играл такива игри, но мнооооого ме е яд защо ни правят на ИДИОТИ! Искам да попитам какво бих могъл да предприема...(мислех да пиша на господати на ефира, но реших че първо тук е по удачно)
П.С. Много ми се иска да заведа дело срещу такива измамници да им натрия носа!!! Ако някои се реши да ми помогне ще се радвам или поне съвет :):)
Не го правя за някаква изгода, просто Много ме дразнят такива работи!!!
- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Измамите на ТВ игрите...
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Измамите на ТВ игрите...
Последна промяна endemor на 04 Яну 2011, 23:24, променена общо 1 път
- endemor
- Младши потребител
Re: Измамите на ТВ игрите...
Sorry за дългия пост, но гледах да съкратя мислите си на макс
- endemor
- Младши потребител
И аз се питам същото вече 2 дни след като изгледах една такава игра с монети...
- dessys
- Потребител
Това не е юридическо мнение, четете на собствена оговорност.
Та преди години гледайки няколко мача за една вечер по сръбската телевизия /такива бяха годините/ дочаках заключителния коментар - " Толико футбал могут да гледают само ониа мужкарци, кои си немат девойке илли си имат жене". Аз тъкмо се бях оженил....
Та така, ако си нямате друга работа, сипете си чаша вино, и заспивайте.
Юридическо мнение - след като не сте се обадили , нямате правен интерес да претендирате каквото и да е.
Та преди години гледайки няколко мача за една вечер по сръбската телевизия /такива бяха годините/ дочаках заключителния коментар - " Толико футбал могут да гледают само ониа мужкарци, кои си немат девойке илли си имат жене". Аз тъкмо се бях оженил....
Та така, ако си нямате друга работа, сипете си чаша вино, и заспивайте.
Юридическо мнение - след като не сте се обадили , нямате правен интерес да претендирате каквото и да е.
- dimist
- Потребител
Това беше добро! Ами аз просто искам да чуя ваши мнения и съвети. Разбира се преди да предприема нещо сериозно ще се включа поне в три поредни предавания за да имам претенции!
- endemor
- Младши потребител
Идеята за господари на ефира е най-добра в случая. А това, което може да ви посъветва един юрист е да подадете сигнал в прокуратурата.
Говори, за да те видя! - Сократ
- winnerbg
- Младши потребител
Поредната измама:
Ето вижте това е от играта която приключи преди малко(нарочно стоях на ТВто да изчакам да видя "правилният отговор")
http://img291.imageshack.us/i/img0165cq.jpg/
Отново вашият калкулатор греши, сбора не е 129
Ето "правилният отговор":
http://img190.imageshack.us/i/img0167gw.jpg/
Ето сбора е 637 :):) Явно аз не я знам тази нова математика или алгоритъм по който се смята
ВИЕ кажете
Ето вижте това е от играта която приключи преди малко(нарочно стоях на ТВто да изчакам да видя "правилният отговор")
http://img291.imageshack.us/i/img0165cq.jpg/
Отново вашият калкулатор греши, сбора не е 129
Ето "правилният отговор":
http://img190.imageshack.us/i/img0167gw.jpg/
Ето сбора е 637 :):) Явно аз не я знам тази нова математика или алгоритъм по който се смята
ВИЕ кажете
- endemor
- Младши потребител
Здрасти!От известно време и аз забелязах тези игри и смятах,но.....май не разбирам математика?! Пълна лъжа и измама е всичко това!И всичко това е публично! Тия хора дето звънят....и повечето хора на години.....Ама то е казано-който иска да лъже,винаги намира кой да излъже.
- toni5
- Младши потребител
А за Боби Цанков някой сеща ли се? Не ви ли е хрумвало, че просто едни хора перат едни пари, а всяко "набутване" от случайни лековерници, звънящи на телефоните, е само бонус?
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Освен да пуснете сигнал до комисията по хазарта, комисията за защита на потребителя и прокуратурата.
Опишете с детайли какво точно сте видели. Ако можете запишете предаването на някакъв носител, с цел да не манипулират записа, както и по-лесно да обясните, това което смятате за нередно.
След това изпращате сигнали, като молите да направят проверка по случая.
Опишете с детайли какво точно сте видели. Ако можете запишете предаването на някакъв носител, с цел да не манипулират записа, както и по-лесно да обясните, това което смятате за нередно.
След това изпращате сигнали, като молите да направят проверка по случая.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Да ще проверя тези дни как да пусна сигнал до тези институции!
- endemor
- Младши потребител
Интересен калкулатор имат наистина.
А иначе до сигналите - ..... най-много да си довдигнете нервите, като видите, че институциите "спят" - в смисъл, КЗП ще ви каже, че след като не сте "клиент".... поне веднъж да бяхте звъннал, Комисията по хазарта.... - пишете после отговора им , че е любопитно
А иначе до сигналите - ..... най-много да си довдигнете нервите, като видите, че институциите "спят" - в смисъл, КЗП ще ви каже, че след като не сте "клиент".... поне веднъж да бяхте звъннал, Комисията по хазарта.... - пишете после отговора им , че е любопитно
- nikiboy
- Потребител
Аз ще се обадя 2-3 пъти преди да им сигнализирам! Все пак някои може ли да ми каже как е най-практично да го направя? Бих ли имал по - голям шанс ако го направя някак си да се вижда че съм пратил на няколко органа и това да ги респектира?
- endemor
- Младши потребител
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|