Здравейте. Търсих във форума, но не открих никаква информация. След пререгистрация през ноември на фирмата, която е ООД, ми изискват до края на февруари да представя нулеви отчети от 2007 до 2010 включително, както и протокол от общо събрание за приемане на отчетите. Много ще съм ви благодарен, ако ми помогнете. Фирмата няма никаква дейност. Какво трябва да пише в тези отчети и от къде могат да се издадат, а също и в и-нет има образци за решение на общо събрание, но няма такъв, който да посочва, че няма дейност, т.е. отчетите са нулеви. Ще съм ви благодарен, ако ми помогнете.
EDIT: Протоколът от събранието трябва ли да е за всяка година поотделно или може за трите общо (нещо от този род:
ПРОТОКОЛ
от редовно общото събрание
На ООД .............................
ЕИК .....................................
Седалище ..................................
и адрес на управление ...........................................................
Днес, ………………. се проведе редовно/извънредно общо събрание на съдружниците в ООД………………… при следниея дневен ред:
1. Разглеждане и приемане на Годишния финансов отчет за 200… г.
На общото събрание присъстваха съдружниците:
1………………………………………………………………………………………..
2………………………………………………………………………………………..
3………………………………………………………………………………………..
След като изслуша доклада на главния счетоводител и направиха кратки разисквания по Годишния финансов отчет за 2007, 2008, 2009 и 2010 г. общото събрание взе следните решения:
1. Приемаме годишния финансов отчет на ООД ............................ от 2007, 2008, 2009 и 2010 години
Съдружници: 1...............................................
/........................................../
2...............................................
3...............................................
- Дата и час: 23 Ное 2024, 22:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нулев ГФО за ООД и протокол от общо събрание
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Нулев ГФО за ООД и протокол от общо събрание
Бланки има в нета. Изтегляте, принтирате и пишете навсякъде нули.
А протокола - за всяка година трябва да си има... ще изхабите още 3 листа.
Има и по-лесен начин, но той е свързан с плащане на пари. За съжаление.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
DEKAH написа:Бланки има в нета. Изтегляте, принтирате и пишете навсякъде нули.
Много се извинявам, да попитам, този формуляр, така попълнен (изключвам данните на фирмата) http://www.account-bg.info/e107/e107_plugins/links_page/links.php?cat.2 (първият формуляр) върши ли работа? Ако да, отново ли трябва за всяка година да се направи?
И второ, така съставен протокола от общото събрание добре ли е?
едит: Аз го загледах, то във всички графи е вписано 0. Така мисля, че трябва да бъде. Сега остава само да принтна всичките странички от този формуляр и да ги занеса където е необходимо, нали?
- toigalbg
- Младши потребител
Обърнете се към счетоводител за да ви направи нулевите ГФО , тук не съставяме баланси и др. подобни.
За вс друго по метода направи си сам -формуляри също не се пишат тук , дават се само насоки и се дискутират казуси .
За вс друго по метода направи си сам -формуляри също не се пишат тук , дават се само насоки и се дискутират казуси .
- donna
- Старши потребител
Навсякъде нулички ли?
Ами сложете нула и в капитала и ще стане много интересно!
Ами сложете нула и в капитала и ще стане много интересно!
- tsolova
- Младши потребител
Не съм компетентен по счетоводни въпроси. За повече информация попитайте във форума на ввв.офит.инфо
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Здравей,
със сигурност ще трябва да се обърнеш към счетоводител, тъй като той ще трябва да подпише отчета. Колкото до протокола - добре е, но са необходими отделни такива за всяка година.
http://www.brra.bg/ - това е адресът на търговския регистър. Там можеш да направиш справка за други дружества и документите, които са предоставили при подаване на отчета.
със сигурност ще трябва да се обърнеш към счетоводител, тъй като той ще трябва да подпише отчета. Колкото до протокола - добре е, но са необходими отделни такива за всяка година.
http://www.brra.bg/ - това е адресът на търговския регистър. Там можеш да направиш справка за други дружества и документите, които са предоставили при подаване на отчета.
- lencheto
- Нов потребител
Благодаря на хората, които помогнаха и ме ориентираха. Продължавайте в същия дух.. Тук "вицът" не се спази:
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
•в английския форум задаваш въпрос, отговарят
•в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
•в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
•в английския форум задаваш въпрос, отговарят
•в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
•в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост.
- toigalbg
- Младши потребител
Темата в одит.инфо: http://www.odit.info/?s=6&i=237318&f=1
- toigalbg
- Младши потребител
Ленче, мила, човек и да плагиатства трябва да го прави с акъл, с копи/пейст не става. А иначе, няма лощо - самодейковците се грижат юристите да не останат без работа.
- rts
- Активен потребител
Ако за мен говорите, че плагиатствам, постнах линка към другия сайт, че ако има хора, които се нуждаят от помощ по същия въпрос да не търсят...
- toigalbg
- Младши потребител
Смятам, че е излишно да навлизаме в безмислени дискусии.
Форумът е създаден с цел да си помагаме взаимно и не мисля, че е необходимо обсъждане на теми, които са извън поставения въпрос.
Форумът е създаден с цел да си помагаме взаимно и не мисля, че е необходимо обсъждане на теми, които са извън поставения въпрос.
- lencheto
- Нов потребител
Скъпа Ленче,
ТОЗИ форум не е създаден за безплатни консултации, а основно за дискусия между юристи по спорни въпроси или проблемни казуси.
Между другото - безплатните юридически консултации по закон за позволени само при определени обстоятелства, и не виждам да отговаряте на тях.
ТОЗИ форум не е създаден за безплатни консултации, а основно за дискусия между юристи по спорни въпроси или проблемни казуси.
Между другото - безплатните юридически консултации по закон за позволени само при определени обстоятелства, и не виждам да отговаряте на тях.
- rts
- Активен потребител
rts написа:Скъпа Ленче,
Всъщност, ако този форум е само за юристи, не виждам смисъл от него. Пък и никъде не пише. На теб като не ти е приятно да помагаш, мисля, че никой не те е вързал в темата и да изразяваш гласност.
- toigalbg
- Младши потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|