Валери, намери си адвокат, който да оправи кашата! 100% пак ще има отказ - не си губи времето! /дори и да няма отказ, което ще е чудо, но все пак не е изключено, нещата са направени така, че в един светъл ден ще имаш проблеми с това дружество - просто и не подозираш колко големи .../
Колегите са посочили "дефектите" на новото заявление - с тези "дефекти", дори и да има вписване /пак казвам - дълбоко се съмнявам, че такова ще се случи/, то това вписване няма да е съвсем читаво и в бъдеще това ще лъсне ...
П.П.: Аз оттеглям офертата си да ти оправя кашата, независимо за колко пари
Сега обърнах внимание, че си 88-ми набор, от където може би идва и неопитността и незнанието към кого и за колко пари да се обърнеш ...
М/у другото, ако вече не ти е ясно, само да спомена, че никакви адвокати и сътрудници на адвокати няма в твоя случай - яко те мами тая счетоводителка относно това ... не ме питай как съм го разбрал ...
И още нещо - като ти се върне приятеля адвокат от сафарито, отнеси нещата към него, защото вече имаш проблем с фирмата и то огромен!!! /независимо дали и какво ще ти бъде вписано/ Подписвал си там едни договори, които имат някакво действие, поел си там едни задължения, купил си първо едни неща от една фирма, после някакви други неща от някакво лице, има там едни размествания на имущества ... айде това като бонус pro bono от мен ... И още нещо /този път хубаво/ - можеш да не плащаш по първия договор /демек счеоводителката с изпълненията си малко е попрецакала с около 15 000 лева предишния собственик, но това все пак трябва да се "доанализира" - но така на "прима виста" ми се струва, че може да си спестиш 15 000 лева за сметка на продавача от цялата работа /
- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помоооощ оплетах се
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
86 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Помоооощ оплетах се
Последна промяна inspectora на 14 Яну 2011, 11:06, променена общо 1 път
- inspectora
- Активен потребител
DEKAH написа:...
Вярно, че съм написал 1-2 статийки, участвал съм в писането на едно книжле и съм консултирал тоя-оня по вливания, сливания и ала-бала, ама си оставам обикновено момче от село. И.. да аз съм копърка. И скубя... но не по моя вина.
Да, ама аз не те признавам за копърка. И за пъстърва даже. Добре де, щука в краен случай Като не щеш да си акула
П.П. Не че мнението ми има някаква официална тежест, обаче държа да си го кажа. И понеже нямаме обща работа, па било и като юристи на насрещни страни, това си е чистосърдечно, да ти река. Не се засягай, никой не иска да те обиди от колегите - абсолютно съм убеден в това.
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
- ykovachev
- Активен потребител
Инспекторе, не подавайте лошави мисли в и без това разлютена глава.
Според клаузите той дължи едни пари... при това ежемесечно в близките години.
Но е факт, че цялата идиотия ще е достъпна за всеки, който прояви съответен интерес.
правя уговорка, че днес няма да отварям регистъра- спомените ми са от онзи ден.
Според клаузите той дължи едни пари... при това ежемесечно в близките години.
Но е факт, че цялата идиотия ще е достъпна за всеки, който прояви съответен интерес.
правя уговорка, че днес няма да отварям регистъра- спомените ми са от онзи ден.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:Според клаузите той дължи едни пари...
На кого ги дължи?
... на една фирма ... която ... си е таковало таковата ...
Айде стига сме мътили главите на хората, ама е яко пУлУжениетУ ...
както казах още в началото - Красота!!!
- inspectora
- Активен потребител
Изцедена, уморена, без намерение да влизам тази вечер изобщо в нета, но се сетих за теб. Та, както вече някъде по-горе написах витиевата клауза ( и го замества по отношение вземанията по баланс към 09.2010г.- nice ), какво ли не се прави с данъчни цели.
Но! Да се поправим всички, които залитнахме - "в активите на предприятието няма включени НИ". Та отново идва на преден план що ще брокер в тези отношения?
Неважно, но благодаря, за корекцията.
Спокойни почивни дни- на всички.
Но! Да се поправим всички, които залитнахме - "в активите на предприятието няма включени НИ". Та отново идва на преден план що ще брокер в тези отношения?
Неважно, но благодаря, за корекцията.
Спокойни почивни дни- на всички.
- Гост.
- Старши потребител
Юридическата страна на темата няма да коментирам.
Публикуваните ГФО (един са го забравили ) обаче са интересно четиво.
Ако се гледат отчетите - през 2007 и 2008 г. не е имало реална дейност, но пък е имало заведение за бързо хранене...
ГФО не съответстват на изискванията на сч. стандарт 1, но това е често срещано при някои "счетоводители".
Пък и питащият е четвъртият собственик за 3 и малко години...
Публикуваните ГФО (един са го забравили ) обаче са интересно четиво.
Ако се гледат отчетите - през 2007 и 2008 г. не е имало реална дейност, но пък е имало заведение за бързо хранене...
ГФО не съответстват на изискванията на сч. стандарт 1, но това е често срещано при някои "счетоводители".
Пък и питащият е четвъртият собственик за 3 и малко години...
- SashkoS
- Потребител
86 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
|
|