- Дата и час: 23 Ное 2024, 20:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ООД
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
ООД
Здравейте!Някой може ли да ми каже как се продава движимо имущество на оод и по конкретно камион собственост на оод-то?ние сме двама съдружници със 50 на 50 участие.Мога ли да го продам сам в качеството си на управител на оод-то или трябва решение от общото събрание или някакъв нотариално заверен документ?
- chernokol
- Нов потребител
Re: ООД
Здравейте!Имам едно питане: Съдружник в ООД иска да прекрати членството си в същото. За целта трябва да продаде на другия съдружник или трето лице притежавания от него дял от капитала на дружеството ( в случая има 50 %).Тъй като двамата съдружници (единият от тях е управител)не са в добри отношения и не се виждат изобщо, ПИТАМ: Може ли да се изпрати нотариална покана чрез Нотариус, за да се покани другия съдръжник (Управителя) да се яви пред нотариус за сключване на договор за прехвърляне на дружествени дялове?А ако не се яви в уговорения ден, час, място, какво става?Казаха ми, че в случай на неявяване по нотариалната покана, отношенията на напускащия съдружник и дружеството служебно се прекратяват! Не вярвам да е точно така, затова , моля ако някой може да помогне! Много благодаря предварително!!!Това не е въпрос на юрист
- joy_83
- Нов потребител
Re: ООД
Здраейте joy_83, ако желаете да ви помогнем пишете ми на емайл staikowa.bosconsult@abv.bg
- staikova_bosconsult
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|