начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

Адвокати за Страсбург

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Адвокати за Страсбург

Мнениеот eva_dima » 03 Юни 2011, 12:39

Здравейте,мам нужда от координати на адвокати по трудово правен проблем,занмаващи се с такива дела в Страсбург.Благодаря Ви предварително.
eva_dima
Младши потребител

Re: Адвокати за Страсбург

Мнениеот radoslav_stoyanov » 10 Юни 2011, 10:52

Съдът в Страсбург е съд по правата на човека. Консултирайте се с БАПЧ. И все пак - имайте предвид, че да влезе дело там, първо трябва да сте минали през всички инстанции тук, в България. Т.е. сте стигнали до касация и резултатът да е неудовлетворителен за Вас.

мнението е модерирано.
radoslav_stoyanov
Младши потребител

Мнениеот valeriii » 10 Юни 2011, 11:21

тел............... координати се разменят на лични съобщения. модератор
valeriii
Младши потребител

Мнениеот fenix_f » 10 Юни 2011, 11:51

Здравейте.

Опитах се да ви изпратя лично съобщение, но не успях.
Възможно е да не включили опцията за получаване на съобщения в сайта.
Ако напишете ваш е-mail, мога да ви изпратя информация на него.
И убиеца се мисли за прав.
fenix_f
Потребител

Мнениеот radoslav_stoyanov » 11 Юни 2011, 02:27

radoslav_stoyanov написа:мнението е модерирано.

Извинявам се за офтопика, но ми стана интересно защо модераторът е изтрил от предния ми пост линка към сайта на Български адвокати за правата на човека? Има ли правила на форума различни, от тези, които виждам в червеното поле тук най-отгоре и ако да - може ли линк, за да зная какво съм нарушил? :D Мерси предварително и още веднъж - сори за офтопика.
radoslav_stoyanov
Младши потребител

Мнениеот hidden » 11 Юни 2011, 02:45

radoslav_stoyanov написа:Има ли правила на форума различни, от тези, които виждам в червеното поле тук най-отгоре и ако да - може ли линк, за да зная какво съм нарушил?

http://lex.bg/bg/termssite/
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот moderator » 11 Юни 2011, 10:40

radoslav_stoyanov написа:Извинявам се за офтопика, но ми стана интересно защо модераторът е изтрил от предния ми пост линка към сайта на Български адвокати за правата на човека? Има ли правила на форума различни, от тези, които виждам в червеното поле тук най-отгоре и ако да - може ли линк, за да зная какво съм нарушил? :D Мерси предварително и още веднъж - сори за офтопика.

Здравейте,

Практиката на форума, във връзка с чл. 41 и 42 от Закона за адвокатурата, не предполага публикуването на контактна информация за организации или адвокати в публични постове на форума. Подобна информация може да бъде разменяна между потребителите в лични съобщения.
moderator
Младши потребител

Мнениеот radoslav_stoyanov » 11 Юни 2011, 12:11

moderator написа:Здравейте,

Практиката на форума, във връзка с чл. 41 и 42 от Закона за адвокатурата, не предполага публикуването на контактна информация за организации или адвокати в публични постове на форума. Подобна информация може да бъде разменяна между потребителите в лични съобщения.

Разбирам. Извинявам се тогава! :oops:
radoslav_stoyanov
Младши потребител

Назад към Трудово право