начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ГЛОБУЛ- изключен телефон при платена сметка- ПОМОЩ!!!

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ГЛОБУЛ- изключен телефон при платена сметка- ПОМОЩ!!!

Мнениеот lodos_ » 15 Авг 2011, 17:35

Моля админа да изтрие темата. Благодаря за помощта...
Последна промяна lodos_ на 31 Авг 2011, 23:00, променена общо 1 път
lodos_
Нов потребител

Re: ГЛОБУЛ- изключен телефон при платена сметка- ПОМОЩ!!!

Мнениеот inspectora » 15 Авг 2011, 18:09

Хубав разказ, но никъде не видях ясно дефиниран правен проблем, за да помогнем по разрешаването му ...

Отговорете на въпроса: Какво Вие искате в случая, за да дадем мнение?

Ако искате колкото може по-бързо да Ви пуснат спряния телефон, то единственият съвет, който можем да дадем е да си платите сумата отново .. пък после ги съдете да Ви я върнат, щом ще се окаже платена два пъти една и съща сума ... за друго бързо и смислено разрешение на проблема не се сещам, щото те телефона ще го пуснат само и единствено когато и ако те си решат и тук и съдебно решение не би свършило работа ... /а доколкото виждам техният проблем е, че искат пак да се плати ... /

Пък за КЗП няма какво да коментирам ... само ще кажа, че с поведението си българина сам си увеличава данъчното бреме, пък после се сърди защо издържа толкова голяма и безсмислена администрация ... пуснете жалба и до прокуратурата и до полицията и до НС и МС и до бат`Бойко и до който друг Ви дойде на ум - няма проблеми ... те ще отговорят /нищо, че няма да Ви решат проблема - за Вас остава удоволствието от кореспонденцията с учтивите чиновници ;) /
inspectora
Активен потребител

Мнениеот stanimira_86 » 16 Авг 2011, 15:57

Мен ако питаш, прекрати си договорите с Глобул, вземи си една карта на друг оператор и ги пиши на пясъка тези 90 евро. Глобул винаги са били нелоялни, историята, която описваш е просто абсурдна и наистина не знам какво можеш да направиш.
stanimira_86
Младши потребител

Мнениеот inspectora » 16 Авг 2011, 16:07

stanimira_86 написа:Мен ако питаш, прекрати си договорите с Глобул ...

Ей т`ва ако ми го обясниш как става ... ем че съм умно момче юрист ... не ми е никак ясно как ще стане ...
inspectora
Активен потребител

Назад към Търговско право