начало

Бивш прокурор осъди прокуратурата да му плати още 20 000 лева Бивш прокурор осъди прокуратурата да му плати още 20 000 лева

прекратяване на договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

прекратяване на договор

Мнениеот kalinilkov » 15 Сеп 2011, 18:16

имам прекратени трудовоправни отношения с работодатела ми по чл.328 ал.1 т.3 от 01.09.2011год. и се интересувам в какъв срок трябва да ми бъде изплатено обезщетението и ако не ми бъде евентуално изплатено какви права имам и какво трябва да направя за да не си изпусна и парите от борсата
kalinilkov
Нов потребител

Re: прекратяване на договор

Мнениеот microfinance » 15 Сеп 2011, 23:20

Месец след прекратяване на трудовите правоотношения и представяне на трудовата книжка на работодателя, той е длъжен да Ви изплати обезщетението.
microfinance
Потребител

Re: прекратяване на договор

Мнениеот microfinance » 15 Сеп 2011, 23:26

...какво трябва да направя за да не си изпусна и парите от борсата

Отивайте при първа възможност да се регистрирате в Бюрото по труда, срока е 7 работни дни след прекратяване на трудовия договор (месеца, в който получавате обезщетение, въпреки че ви се внасят и осигуровки, не увеличава този срок). С дните на закъснението се намаляват периода, в който имате право на обезщетение за оставане без работа.
microfinance
Потребител

Назад към Трудово право