от 01.01. има нови такси.
това което мен ме засяга че съм внесъл по старите такси за регистрация на ЕООД а новата с ел.подпис е по-ниска от 110 е станала 80 лева
Мислите ли че ще ми върнат надвнесеното и как?
- Дата и час: 23 Ное 2024, 15:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
нови такси в ТРегистър
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: нови такси в ТРегистър
Според съобщението на заглавната страница на ТР надвнесените суми ще се възстановяват след подаване на молба по образец.
Аз пък си пуснах регистрация на ЕТ с по-ниската такса, въпреки че в края на подаването ми излезе съобщение, че дължа старата, по-висока такса.
Аз пък си пуснах регистрация на ЕТ с по-ниската такса, въпреки че в края на подаването ми излезе съобщение, че дължа старата, по-висока такса.
- elsi_g
- Младши потребител
явно не са обновили софтуера даже и на нормативни актове им излиза старата Тарифа.
сега пуснах нова фирма и излезе 80 лева като дължима сума.
сега пуснах нова фирма и излезе 80 лева като дължима сума.
- pitasht
- Активен потребител
Че не са го обновили - ясно!
Ама новата тарифа я има в синьото квадратче в дясно още от 4-5 януари, а от миналата седмица добавиха и бягащия текст в оранжевото поле.
Ама новата тарифа я има в синьото квадратче в дясно още от 4-5 януари, а от миналата седмица добавиха и бягащия текст в оранжевото поле.
- elsi_g
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|