- Дата и час: 23 Ное 2024, 07:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Let it be! vol. 4
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Let it be! vol. 4
готвенето е приятно нещо, последния път когато готвих, липсваше само песента smoke on the.. раховец 05 (но не бойте се , неутрализирах проблема бързо и така съхраних веждите си ) все пак готвенето си е приятно нещо
Поледните няколко поста - . Разгледах с инртес музикалния инвентар подпрапвен с пипрелива словестност ( като изключим една черно-бяла снимка на която присъства мъж , явно прекалил с покера предната нощ , и сега е решил да оползотвори последното, което му е останало- престилката )
от графата пораждащи настроение:
Хареса ми онази клип, Поли. (Нямам постоянен достъп до компютър, но през останалото време мога да разглеждам само от мобилен, без кирилица, а за качване на песен не може да се говори , Та видях преди корекцията - мерси )
Но виж до ракията имам постоянен достъп Но не се прекалява, че да не пращате после - "наш'та маса поздравява под ваш'та маса "
Лека вечер
-
aron_davidov - Потребител
poli_g написа:Още нещо за гарнитура:
Бъдете здрави! ( аз отново ще пазя кревата, че този вирус по никое време направо разби редиците на имунитета ми )
Мерси, и ти бързо да оздравяваш, Поли!
П.П. Ако имаш същите симптоми като мен, значи сме пипнали един и същи вирус - силни болки в гърлото и трудно преглъщане, очевидно остро възпаление на гърлото. Аз лично нямам температура, ама периодично си впръсквам тантум - верде и смятам да не му се давам!
- nk7702n
- Старши потребител
Добро утро, Док, Поли, Арончо, Лекси / ако още си тук /! Слънцето отдавна е изгряло, нищо, че е мрачно навън. Важно е настроението!
- nk7702n
- Старши потребител
И тук времето е някак синоптично.
Току що изгря слънчице ...
Поздравче за всички!
-
Melly - Старши потребител
-
Melly - Старши потребител
Насън те гледам с гаснещи очи.
Със буден поглед търся, не намирам.
Но мрака в него грее от лъчи,
когато нощем аз във теб се взирам.
Щом сянката ти пръска тоя мрак
и той за мене, слепия, редее,
то как чудесно нежния ти зрак
при пълна светлина ще ни огрее.
Щастлив ще бъда в този светъл ден,
когато видя наяве и живо
лика ти, който всяка нощ над мен
светлее в тъмнината колебливо.
Денят без теб е като нощ за мен.
И ти нощта превръщаш в ярък ден.
/ Шекспир 43 - ти сонет /
Със буден поглед търся, не намирам.
Но мрака в него грее от лъчи,
когато нощем аз във теб се взирам.
Щом сянката ти пръска тоя мрак
и той за мене, слепия, редее,
то как чудесно нежния ти зрак
при пълна светлина ще ни огрее.
Щастлив ще бъда в този светъл ден,
когато видя наяве и живо
лика ти, който всяка нощ над мен
светлее в тъмнината колебливо.
Денят без теб е като нощ за мен.
И ти нощта превръщаш в ярък ден.
/ Шекспир 43 - ти сонет /
- nk7702n
- Старши потребител
Ооо, мерси, Поли! Наказателен кодекс, хи - хи Вярно, че са ме питали оттам ли ми идва никът.. Ама пък повече ме наподобяват на мъж, в което няма нищо лошо - да се боря по мъжки с тоя - оня.
Док, вярно, че днес е празник на учениците, ама бива ли да не почиташ типично българския " Вяра, Надежда, Любов" !? Няма нищо, следващият път!
За всички нас, да сме много здрави, изпълнени с оптимизъм и нови надежди, с много любов и с мъдрост да побеждаваме неприятелите и трудностите!
Док, вярно, че днес е празник на учениците, ама бива ли да не почиташ типично българския " Вяра, Надежда, Любов" !? Няма нищо, следващият път!
За всички нас, да сме много здрави, изпълнени с оптимизъм и нови надежди, с много любов и с мъдрост да побеждаваме неприятелите и трудностите!
Последна промяна nk7702n на 17 Сеп 2012, 22:31, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
И за да не кажете, че съм стисната, черпя с вино :
- nk7702n
- Старши потребител
И понеже изобщо не страдам от излишен егоизъм и много обичам дечицата, естествено, че няма да пренебрегна техния днешен първи учебен ден / просто исках да отбележа първо моя празник /.
П.П. Вярно, че бях от зубрачите едно време, обаче съучениците ме обичаха, защото много подсказвах и им давах да преписват. Сега ако вземе да ме прочете някой бивш учител..
Та, да си спомняме само с добро за училището и учителите ни, а пък учениците да са послушни и ученолюбиви и да имат по - добро бъдеще!
П.П. Вярно, че бях от зубрачите едно време, обаче съучениците ме обичаха, защото много подсказвах и им давах да преписват. Сега ако вземе да ме прочете някой бивш учител..
Та, да си спомняме само с добро за училището и учителите ни, а пък учениците да са послушни и ученолюбиви и да имат по - добро бъдеще!
- nk7702n
- Старши потребител
...
И от мен лека нощ и розови сънища!
И от мен лека нощ и розови сънища!
- nk7702n
- Старши потребител
Наде, нали не е късно?
Да си жива и здрава, името ти да се ползва с уважение и да поражда усмивка
За теб:
И разбира се за школниците , а и за даскалите
( и простете ако съм извадил някой тавански спомен от друго време )
Да си жива и здрава, името ти да се ползва с уважение и да поражда усмивка
За теб:
И разбира се за школниците , а и за даскалите
( и простете ако съм извадил някой тавански спомен от друго време )
-
aron_davidov - Потребител
Малко на патерица, ама ти е простено, защото си избрал хубава песен на Род Стюарт / мерси много/!
А пък това петле и тоя часовник така ми напомнят колко много ми се спеше сутрин и не ми се ставаше за училище..
За хубава вечер :
А пък това петле и тоя часовник така ми напомнят колко много ми се спеше сутрин и не ми се ставаше за училище..
За хубава вечер :
- nk7702n
- Старши потребител
Поздравче от грациозните същества от балканския ареал
- nk7702n
- Старши потребител
Преди малко съгледах идеята за него от една страхотна мелодия на Maryse. Чудно, много време я бях слушала тая мелодия, а изобщо не се бях замисляла за текста...
Спокойни и красиви сънища от мен!
Последна промяна nk7702n на 20 Яну 2013, 01:25, променена общо 2 пъти
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:И едно тъжно, но красиво предложение, преди малко съгледах идеята за него от една страхотна мелодия на Maryse. Чудно, много време я бях слушала тая мелодия, а изобщо не се бях замисляла за текста...
„В общността на глупаците има една част, наречена лицемери, които непрестанно се учат да лъжат себе си и другите, но повече другите, а в действителност лъжат повече себе си, отколкото останалите.“ — Леонардо да Винчи
- nal61
- Нов потребител
"Велик е не онзи, който никога не пада, а този, който винаги се изправя."
Последна промяна nk7702n на 17 Яну 2013, 01:42, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
За теб:
За Док :
За Док :
Последна промяна nk7702n на 17 Яну 2013, 01:41, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
Добре. За Док / "вечното мрънкало", без което не можем /. Гледам напоследък половин юрист е станал, коментира всички теми! Похвално добре се справя за неюрист!
И за теб :
И за теб :
- nk7702n
- Старши потребител
Добреееее, ами може да се поздравим и с още нещо любимо :
Нямам нищо против и нохауто, и постовете ти, ако имах, отдавна да съм се заяла, нали съм от ония отровните същества..
Нямам нищо против и нохауто, и постовете ти, ако имах, отдавна да съм се заяла, нали съм от ония отровните същества..
- nk7702n
- Старши потребител
|
|