начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

служебен ликвидатор

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

служебен ликвидатор

Мнениеот nistozestvo » 20 Яну 2015, 12:07

Здравейте,
имам следното питане.
Назначена съм като ликивдатор от АгВп на едно търг. дружество-ООД. Обявено е в ликвидация тъй като съдружници с наад 50 % от капитала са чужденци и не могат да бъдат открити.
Вече приключвам ликвидацията, та въпроса ми е кой ще бъде ръководния орган по чл.270, ал.2 от ТЗ, който ще приеме ликвидационния баланс, доклада ми ГФО и т.н., след като няма кого да свикам на общо събрание, има само 1 съдружник налице, който е с под 50% то капитала. А без да е изпълнено условието по чл.270, ал.2 от ТЗ, няма вписване в ТР.
Ако някой може да даде съвет, ще бъда много благодарна. :D
nistozestvo
Нов потребител

Re: служебен ликвидатор

Мнениеот nistozestvo » 21 Яну 2015, 15:46

Мда, май никой няма идея какво да се прави..............
nistozestvo
Нов потребител

Назад към Търговско право