- Дата и час: 23 Ное 2024, 00:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ!!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ!!!
Здравейте, ние сме две студентчета и искаме да се занимаваме с уебдизайн, но не знаем точно като каква дейност се тълкува от закона. Ние ще се закачим към ЕТ на патент и не знаем кам коя точка от Закона за облагане дохода на физически лица ще сме. Благодаря предварително за оказаната помощ!
- Valentinov
Re: Помощ!!!
Как мислите да се "закачите"? ЕТ ще ви възлага отделни поръчки ли? Дайте повече информация!
- protekta
- Потребител
Re: Помощ!!!
Ние вместо да си основаваме ООД, първоначално ще използвам ЕТ на вуйчо ми като разширение на дейността.Главно ще се занимаваме с асемблиране на компютърни конфигурации, но също и с уебдизайн.Доколкото съм информиран продажбата (само) на компютри, без ремонт, може да се разглежда като дребен бизнес на квадрати за патента става въпрос, но не знам уебдизайна кам коя точка се разглежда в закона.
- Valentinov
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|