начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

делба на земеделска земя и гора

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

делба на земеделска земя и гора

Мнениеот darib_dani » 21 Ное 2015, 08:32

Здравейте,
Може ли да ми се отговори на следния въпрос.
Прадядо ми е собственик на земеделска земя и гора.Почива 1976 г.Баба почива 1986 г.Дядо ми и майка ми почиват 1991 г. преди възстановяването на земите 1995 г.Майка ми е внучка на прадядо.Втози случай баща ми има ли право на дял от земята и гората след като майка ми е починала преди възстановяване на земите, или само аз и сестра ми имаме право на нейния дял.
Задавам този въпрос защото в удостоверението за наследници издадено 1995 г. сме посочени само аз и сестра ми, а сега като започнахме делбата с родните в новото удостоверение за наследници фигурира и баща ми.
Предварително благодаря.
darib_dani
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба