начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

коледна добавка

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

коледна добавка

Мнениеот pisenxeto » 11 Дек 2015, 13:34

Здравейте имам един въпрос и ако може да ми отговорите.Разбрах от доста хора,че не са изплатени тези 40 лв, въпреки че пенсиите им са под 300 лв,защото са включени и интеграционните добавки към тази сума.Прочетох това постановление или аз не го разбирам правилно или някой пак ги изигра пенсионерите.Там пише само за добавките към пенсиите.
Ето това пише в него,моля за отговор правилно ли е това ,което направиха НОИ.
В изпълнение на Постановление № 310 от 11.11.2015 г. на Министерския съвет, на пенсионерите, на които пенсията или сборът от пенсиите, заедно с добавките и компенсациите към тях, за месец декември 2015 г. е в размер до 300,00 лв. включително, ще бъде изплатена и еднократна допълнителна сума в размер на 40,00 лв.

Ще бъда благодарна ако ми отговорите.
pisenxeto
Младши потребител

Назад към Осигурително право