начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Препоръка за адвокат - Търговско право

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Препоръка за адвокат - Търговско право

Мнениеот ivomarinov » 15 Май 2023, 11:04

Здравейте! Трябва ми препоръка за адвокат, на който основната му дейснот е свързана с търговско право. Ще бъда благодарен да ме насочите. Благодаря!
ivomarinov
Нов потребител

Re: Препоръка за адвокат - Търговско право

Мнениеот mgeorgieva81 » 15 Май 2023, 11:23

Здравей! Аз бих ти препоръчала този адвокат - https://advokatpilev.com/services/. Работил е и в адвокатски дружества, но в момента е със собствена кантора. Разгледай сайта. Можеш да направиш и онлайн консултация.
Успех.
mgeorgieva81
Нов потребител

Мнениеот kalahan2008 » 16 Май 2023, 17:40

А аз си мислех, че рекламата на адвокатите е забранена по Закона за адвокатурата...
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот hristev » 17 Май 2023, 09:03

Колега, Калахан

Във фейсбук е пълно с адвокати, които буквално пускат спонсорирани постове - реклами. На мен лично ме е срам да се опреличавам на колега с тях. Някой от рекламиращите се познавам лично - не като приятел, а като професионален контакт.

На реклама са добре изглеждащи, компетентни и опитни специалисти. Истински образцови довереници.

На живо са некъпани прошляци - почти правно грамотни, придвижвайки се от точка "А" до точка "Б" с градския транспорт.

Считам, че забраната за реклама е глупава. Считам, ама уважам разпоредбата. Хубаво е човек да има мнение, ама още по-хубаво е да дава пример и да спазва законите.

Послепис: Напишете в гугъл: "Адвокат по търговско право".... Резултатите са спонсорирани. Тоест - адвокати си рекламират сайтовете. Хмм.....
hristev
Потребител

Мнениеот kalahan2008 » 17 Май 2023, 15:17

Колега hristev,
И аз смятам, че забраната за рекламиране е безсмислена, но просто смятам, че или важи за всички, или за никого. Омръзнало ми е да ми идват клиенти, които искат да оправям бакиите на първия срещнат колега, особено като дойде времето за пазарлъка за възнаграждението-предният колега нищо не бил свършил, но взел големия хонорар, затова аз трябвало да се съглася да довърша започнатото за много по-малка сума...Логика!
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Назад към Търговско право