- Дата и час: 28 Ное 2024, 11:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Обвинителен акт на НЕЙЧО НЕЙЧЕВ от РП Стара Загора
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
46 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Делото не е установило и още нещо
Прокурорът е написал: По неустановен от делото начин, СПРАВКАТА-ДЕКЛАРАЦИЯ попаднала у съдружниците в КФ"КОМПРОМИС"
Делото не е установило и още нещо, че въпросният акциз е бил получен от КФ”КОМПРОМИС” в началото на месец Декември 1991г., и по банковата сметка в БАЛКАНБАНК-СтараЗагора, а не в БАНКА ЗЕМЕДЕЛСКИ КРЕДИТ-СтараЗагора.
И е пълен абсурд, че фирмата е получила същият акциз още веднъж, през месец Март 1992г.
Делото не е установило и още нещо, че въпросният акциз е бил получен от КФ”КОМПРОМИС” в началото на месец Декември 1991г., и по банковата сметка в БАЛКАНБАНК-СтараЗагора, а не в БАНКА ЗЕМЕДЕЛСКИ КРЕДИТ-СтараЗагора.
И е пълен абсурд, че фирмата е получила същият акциз още веднъж, през месец Март 1992г.
- бивш сътрудник
Re: Делото не е установило и още нещо
бивш сътрудник написа:Прокурорът е написал: По неустановен от делото начин, СПРАВКАТА-ДЕКЛАРАЦИЯ попаднала у съдружниците в КФ"КОМПРОМИС"
Благодаря!
- ЕМИЛ МИТКОВ
Първанов и Филчев: Магистратите без имунитет.
За първи път президентът Първанов обяви, че българските магистрати трябва да останат без имунитет. Веднага го подкрепи главният прокурор Никола Филчев. Реализирането на идеята обаче зависи от парламента, който може да направи нови конституционни промени.
Стане ли това, ще падне и досегашният ограничен имунитет за съдии, прокурори и следователи. Сега те не носят наказателна и гражданска отговорност за служебни действия и постановени актове, освен ако не са извършили умишлено престъпление от общ характер.
"Магистратите се нуждаят от защита не от държавата и закона, а от онези, срещу които работят." Това обясни вчера Първанов пред първия випуск младши съдии, прокурори и следователи, които се обучават в Националния институт на правосъдието.
Доротея Дачкова, Александър Алекасандров
http://www.segabg.com/15072005/p0020001.asp
Стане ли това, ще падне и досегашният ограничен имунитет за съдии, прокурори и следователи. Сега те не носят наказателна и гражданска отговорност за служебни действия и постановени актове, освен ако не са извършили умишлено престъпление от общ характер.
"Магистратите се нуждаят от защита не от държавата и закона, а от онези, срещу които работят." Това обясни вчера Първанов пред първия випуск младши съдии, прокурори и следователи, които се обучават в Националния институт на правосъдието.
Доротея Дачкова, Александър Алекасандров
http://www.segabg.com/15072005/p0020001.asp
- EMIL MITKOV
Кажи ми , защо аман от мен ? Моля те да ми кажеш !!!
галина написа:АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ МИТКОВ!
Кажи ми, имал ли е право да ме обвинява , при услови, че не аз съм измамил ДРАГАНОВ.... ето как го е описал ....
Свид.НЕДЯЛКА ПАЧАМАНОВА предала документите на свид.МИНКА РАШЕВА–гл.счетоводител на ТДУ-СтараЗагора, като я помолила да ги внесе за подпис при началника свид.ДРАГАН ДРАГАНОВ.
Свид.МИНКА РАШЕВА останала с впечатлението, че това са документи на ДЗУ, тъй като преди това при запознанството си със свид.НЕДЯЛКА ПАЧАМАНОВА разбрала, че е счетоводител в ДЗУ-СтараЗагора.
У свид.МИНКА РАШЕВА и свид.ДРАГАН ДРАГАНОВ се породило убеждението, че представените документи са от ДЗУ-СтараЗагора и последния подписал платежните искания, още повече, че на справката-декларация съществувал негов подпис положен преди това – през месец Ноември 1991г.
- EMIL MITKOV
галина написа:АМАН ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ МИТКОВ!
Госпож(а)/ица "галина Бланка" или там каквато Сте. Отново попадам на пост, който е напълно безмислен и без никакво съдържание. Да доуточня Вие, както и всички в форума имаме право да обменяме мнение, което малко или много трябва да бъде подкрепено с някаква приложка, като с това имам предвид, че не е МОРАЛНО, да се включвате с подобни необосновани мнения... Моля задръжте вашите изказвания от такъв характер, иначе ще се наложи да се действа по друг начин спрямо Вас.
Благодаря Ви предварително...
- Администратор
то голяма дивотия...
то голяма дивотия...
- 640501
- Нов потребител
ПРОКУРОР в РП: Н.НЕЙКОВ
ПРОКУРОР в РП: Н.НЕЙКОВ
- 640501
- Нов потребител
И така…..
И така…..
Обвиняват ме,
че на 12 Март 1992г. съм бил измамил(въвел в заблуждение) началника на ТДУ-Стара Загора - Драганов,
чрез платежно искане(официален банков документ) за възстановяване на акциз,
който му е бил представен за подпис(резулюция или разрешение) от неговата служителка (гл.счетоводител на същото ТДУ-Стара Загора) – Рашева,
на която пък, въпросното платежно искане, било предадено от Пачеманова,
която пък била помолена да го занесе в ТДУ-Стара Загора от Красимир Митков,
който пък го бил написал и подписал по мое устно(по телефона) нареждане,
а аз пък съм му наредил на основание полученият в офиса официален документ справка-декларация (разрешение за възстановяването на въпросния акциз) подписан на 11 Ноември 1991г. от измаменият началник на ТДУ-Стара Загора -Драганов.
1. На 12 Март 1992г. изобщо не съм бил в Стара Загора, дори в България…
2. Не познавам Драганов, никога не съм разговарял с него, дори и по телефона, и не съм се срещал с него, дори не зная как изглежда…
3. Въпросното платежно искане(официален банков документ) не е написано от мен, и не е подписано от мен, освен това е без дата на представянето, което е задължително за такъв официален банков документ…
4. Въпросното платежно искане(официален банков документ) не е било внесено и представено за подпис(резулюция или разрешение) от мен, а от неговата служителка (гл.счетоводител на същото ТДУ-Стара Загора) – Рашева…
5. Не съм се познавал с Пачеманова, тя е била позната на Красимир Митков, аз не съм я молил да занесе въпросното платежно искане(официален банков документ) в ТДУ-Стара Загора, допускам, че е възможно да е била помолена от сътрудниците в офиса на КОМПРОМИС Красимир Митков, или от Ивелина Сталева, или от Нели, но аз не съм присъствал, и не зная….
6. На 11 Ноември 1991г. Красимир Митков ми се обади по телефона и ми съобщи новината, че ТДУ-Стара Загора е разрешило да си възстановим въпросният акциз, чрез официален документ справка-декларация (разрешение за възстановяването на въпросния акциз), и тогава му казах да подготви платежно искане(официален банков документ) към него да прикрепи копие на справката-декларация (разрешение за възстановяването на въпросния акциз) и да ги представи в банката…
7. През цялото това време съм се намирал в Русия, затова и всички документи са се подписвали от Красимир Митков…
8. Най-печалното е, че в крайна сметка парите не сме ги получавали, или поне аз не знам…
9. Обвинението е посочило БЗК-Стара Загора, а банковата сметка на КОМПРОМИС беше в БАЛКАНБАНК-Стара Загора…
10. Много ми е любопитно да разбера, кой е получил парите в БЗК-Стара Загора…???
Не съм извършил престъплението в което ме обвиняват, ако въобще има престъпление, то то не е извършено от мен.
Не смятам, че представянето на официален документ за резолюция пред овластено длъжностно лице може да е престъпление, той е бил длъжен да гледа какво подписва….
Обвиняват ме,
че на 12 Март 1992г. съм бил измамил(въвел в заблуждение) началника на ТДУ-Стара Загора - Драганов,
чрез платежно искане(официален банков документ) за възстановяване на акциз,
който му е бил представен за подпис(резулюция или разрешение) от неговата служителка (гл.счетоводител на същото ТДУ-Стара Загора) – Рашева,
на която пък, въпросното платежно искане, било предадено от Пачеманова,
която пък била помолена да го занесе в ТДУ-Стара Загора от Красимир Митков,
който пък го бил написал и подписал по мое устно(по телефона) нареждане,
а аз пък съм му наредил на основание полученият в офиса официален документ справка-декларация (разрешение за възстановяването на въпросния акциз) подписан на 11 Ноември 1991г. от измаменият началник на ТДУ-Стара Загора -Драганов.
1. На 12 Март 1992г. изобщо не съм бил в Стара Загора, дори в България…
2. Не познавам Драганов, никога не съм разговарял с него, дори и по телефона, и не съм се срещал с него, дори не зная как изглежда…
3. Въпросното платежно искане(официален банков документ) не е написано от мен, и не е подписано от мен, освен това е без дата на представянето, което е задължително за такъв официален банков документ…
4. Въпросното платежно искане(официален банков документ) не е било внесено и представено за подпис(резулюция или разрешение) от мен, а от неговата служителка (гл.счетоводител на същото ТДУ-Стара Загора) – Рашева…
5. Не съм се познавал с Пачеманова, тя е била позната на Красимир Митков, аз не съм я молил да занесе въпросното платежно искане(официален банков документ) в ТДУ-Стара Загора, допускам, че е възможно да е била помолена от сътрудниците в офиса на КОМПРОМИС Красимир Митков, или от Ивелина Сталева, или от Нели, но аз не съм присъствал, и не зная….
6. На 11 Ноември 1991г. Красимир Митков ми се обади по телефона и ми съобщи новината, че ТДУ-Стара Загора е разрешило да си възстановим въпросният акциз, чрез официален документ справка-декларация (разрешение за възстановяването на въпросния акциз), и тогава му казах да подготви платежно искане(официален банков документ) към него да прикрепи копие на справката-декларация (разрешение за възстановяването на въпросния акциз) и да ги представи в банката…
7. През цялото това време съм се намирал в Русия, затова и всички документи са се подписвали от Красимир Митков…
8. Най-печалното е, че в крайна сметка парите не сме ги получавали, или поне аз не знам…
9. Обвинението е посочило БЗК-Стара Загора, а банковата сметка на КОМПРОМИС беше в БАЛКАНБАНК-Стара Загора…
10. Много ми е любопитно да разбера, кой е получил парите в БЗК-Стара Загора…???
Не съм извършил престъплението в което ме обвиняват, ако въобще има престъпление, то то не е извършено от мен.
Не смятам, че представянето на официален документ за резолюция пред овластено длъжностно лице може да е престъпление, той е бил длъжен да гледа какво подписва….
- emilmitkov
- Нов потребител
Kажете нещо полезно, как да се боря с това обвинение
Kажете нещо полезно, как да се боря с това обвинение
- emilmitkov
- Нов потребител
46 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|